Klubben

Merchandise fra Ulveshoppen kan nu købes via Fordelsklubben

Ulveshoppen er blevet en del af Fordelsklubben under FCM Klubsamarbejdet, og det betyder, at du fra i dag kan få rabat på udvalgt FCM-merchandise samtidig med, at du støtter en af vores samarbejdsklubber økonomisk.

09/03/23
Morten Ambo
Foto: Stefan Steinn

Hvis man er fan eller på anden vis følger af FC Midtjylland, så vil det give god mening at tilmelde sig Fordelsklubben under FCM Klubsamarbejdet. Det er gratis at tilmelde sig Fordelsklubben, og her er der rabat på både billetter og merchandise fra FC Midtjylland, attraktive produkter fra Ecooking og sjove oplevelser hos WOW PARK – og løbende kommer der flere og flere fordele til.

Fordelsklubben er skabt for dels at give noget ekstra til fans og følgere, men samtidig også hjælpe de 146 samarbejdsklubber, der lever i FCM Klubsamarbejdet. Modellen er nemlig, at hver gang der bliver købt et produkt via Fordelsklubben, så får køberen (privatpersonen) en rabat, og samtidig går der også et beløb tilbage til dén samarbejdsklub, man ønsker at støtte.

Tøj og merchandise fra Ulveshoppen

Fra i dag kan man via Fordelsklubben også købe produkter fra Ulveshoppen, FC Midtjylland officielle merchandisebutik. Her er der adgang til en række forskellige produkter, f.eks. spillertrøjer, shorts, sengetøj, håndklæder, boxershorts og meget andet.

Samtidig er der nu mulighed for at købe tøj med logo fra FCM Klubsamarbejdet, hvor man også kan få påtrykt initialer og eget klubnavn (fra én af de 146 samarbejdsklubber).

Lyder Fordelsklubben som noget for dig, så kan du læse mere og tilmelde dig gratis via linket nedenfor.

Tilmeld dig Fordelsklubben