Førsteholdet

Meyer efter debut: Fantastisk at mærke fansenes varme velkomst

Torsdagens debutant glæder sig over modtagelsen i det midtjyske og har blod på tanden forud for et spændende forår.

18/02/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland åbnede foråret på fornem vis med en stærk 1-0-sejr over de græske vicemestre og pokalvindere PAOK FC.

Udover Evanders smukke assist til Joel Anderssons scoring var et af kampens højdepunkter, at nyerhvervelsen Max Meyer fik sin første kamp i FCM-trøjen.

Den tyske midtbanespiller blev skiftet ind efter en times spil til stor jubel blandt fansene på MCH Arena.

– Jeg fik en varm velkomst af fansene, og det var fantastisk at mærke. Det er altid rart at få debut, men deres modtagelse gjorde den endnu bedre, og så kronede vi det hele med en fin sejr. Så det kunne ikke have været en meget bedre aften, ræsonnerer Max Meyer efter slutfløjtet torsdag aften.

– Selvfølgelig giver det blod på tanden for endnu mere. Jeg har fået en forsmag på holdets kvalitet på træningslejren, men det var endnu mere tydeligt i denne her kamp. Der er god stemning i truppen, og man kan mærke sulten efter trofæer og europæisk succes. Vi er meget motiverede for det kommende forår, og jeg glæder mig til at bidrage, tilføjer han.

Den 26-årige tysker kom ind på midtbanen, hvor han fandt sig godt til rette i organisationen og generelt gjorde en fin figur med stærke pasninger.

– Det var en lidt svær periode af kampen at komme ind i. PAOK pressede på, men de kom ikke frem til specielt meget. Vi håndterede anden halvleg fint, og med lidt held havde vi vundet 2-0, siger Max Meyer med henvisning til midtbanekollegaen Charles’ langskudsdrøn, som ramte stolpen i det 90. minut.

– 1-0 er et fint udgangspunkt for os, men vi er ikke videre endnu. Hvis vi spiller på samme måde som i dag, er jeg fortrøstningsfuld for, at vi kan tage den samlede sejr, men det kræver en fokuseret præstation i næste uge, afslutter Meyer.

Inden returopgøret i Thessaloniki torsdag i næste uge skal Meyer og FCM i aktion i 3F Superliga, som genoptages i weekenden. Der sker hjemme på MCH Arena, når AaB på søndag kl. 14.00 er forårets første danske modstander.

3F Superliga
søndag 5/5 kl. 18:00
FC Midtjylland FCM
Brøndby IF BIF
MCH Arena
Se kampinfo