Førsteholdet

Midtbanetalent forlænger med FCM og udlejes til Lyngby

Victor Torp har forlænget kontrakten i FC Midtjylland til 2025. Midtbanespilleren tørner i den kommende sæson ud for Lyngby BK, som han skifter til på en étårig lejeaftale.

18/09/20
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Den tidligere akademispiller Victor Torp tager til Lyngby for at få Superligagræs under fødderne. Her skal midtbanespilleren slå sit navn fast på et nyt og højere niveau.

– Torp er en topspiller, der nu skal tage sit næste skridt. Efter en periode med et skadesforløb, som han har klaret sig godt igennem, skal han manifestere sig i Superligaen. Vi er meget tilfredse med den mulighed, han får i Lyngby, hvor han kan udvikle sig yderligere, fortæller sportschef Svend Graversen.

Victor Torp kommer fra samarbejdsklubben Lemvig GF og via Herning Elite gik turen til akademiet i Ikast. Her er det blandt andet blevet til et U19-mesterskab og seks kampe i Youth League.

Siden har han i to omgange været udlejet til Fredericia i 1. division og tager altså nu skridtet op til 3F Superligaen.

– Vi er utroligt glade for den gode aftale med Lyngby, men vi er endnu mere glade for, at vi nu har papir på hinanden i flere år. Vi tror på, at Torp er den næste midtbanespiller, der skal slå igennem i FC Midtjylland, pointerer Svend Graversen.

Superliga betyder meget

Hovedpersonen lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at spille i den bedste danske række.

– Det betyder meget at skulle spille Superliga, og det glæder jeg mig super meget til, lyder det fra Victor Torp.

I ungdomsårene, hvor Victor Torp også har opnået 27 u-landskampe, har en gylden højrefod været garant for giftige dødbolde. Spillet med bolden er også vigtigt for den 21-årige midtbanespiller.

– Jeg har fået et godt indtryk af klubben, og der er en god stemning i truppen. Lyngbys spillestil tiltaler mig meget, hvor man gerne vil spille fodbold og være boldbesiddende. Det har jeg haft nogle gode snakke med træneren om, siger Victor Torp, der træner med sine nye holdkammerater for første gang i dag.

Vi ønsker Victor Torp held og lykke med opholdet i Lyngby og ser frem til at få ham tilbage i FC Midtjylland.