Førsteholdet

Mikkel Fischer solgt til FK Haugesund

Den 20-årige forsvarsspiller skifter efter et succesfuldt udlejeophold i seneste sæson til den aktuelle nr. 14 i Eliteserien.

09/07/24
Christian Rothausen
Foto: Augustine Akena

Mikkel Fischer var i 2023/24-sæsonen udlejet til FC Fredericia med stor succes. Her blev det til en vigtig plads på holdet og 37 kampe fordelt på 2.822 spilleminutter.

Nu er tiden inde til, at den talentfulde midterforsvarer rykker permanent videre i karrieren, idet han er blevet solgt til norske FK Haugesund.

– Vi ønsker ikke at stå i vejen for Fischer, der ligger bag en række andre spillere i køen om fast spilletid her i Midtjylland. Der er tale om en spiller, som har udviklet sig flot det seneste år, og vi er glade for, at det nu udmønter sig i, at Fischer kan tage skridtet til den bedste norske fodboldrække, udtaler fodbolddirektør Peter Sand.

Mikkel Fischer kom til FCM som U14-spiller. Han arbejdede sig sidenhen op gennem akademiet, hvor det både blev til U19-guld og seks kampe i UEFA Youth League.

Eliteserien fortsætter ufortrødent, mens mange af de andre europæiske ligaer holder sommerpause, og allerede på lørdag har Mikkel Fischer mulighed for at debutere for sin nye klub, der på udebane møder SK Brann.

Fra FC Midtjyllands side skal der lyde et held og lykke i norsk fodbold og et tak for indsatsen.