Billetinfo
Se info om billetsalg til forårets første hjemmekampe

Førsteholdet

Nicolas Madsen skifter til belgisk fodbold

Den 22-årige midtbanespiller skifter til belgiske KVC Westerlo på en permanent aftale.

20/07/22
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Sidste sæson spillede Nicolas Madsen på et lejeophold i hollandsk fodbold for SC Heerenveen. Nu rykker den 22-årige midtbanespiller videre til KVC Westerlo på en permanent aftale.

Westerlo er nyoprykker i den bedste belgiske række, efter holdet endte på førstepladsen i 1B Pro League i den forgangne sæson.

– Nicolas Madsen har gjort en god figur i Æresdivisionen i sidste sæson, hvilket har gjort ham fortjent til det her skifte. Vi er blevet enige med Westerlo om en rigtig god løsning for både dem, os og Nicolas, så han kan fortsætte sin udvikling, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Det er en spiller, som har været i klubben, siden han var 15 år. Vi er altid glade for, når en af vores akademispillere kan tage skridtet til en stærk europæisk liga, hvis mulighederne ikke er der for at spille fast her i Midtjylland. Vi er tilfredse med, at vi er kommet frem til en aftale, der både er en god case for os såvel som for Nicolas.

Nicolas Madsen kom til FCM fra Næsby i 2015, hvor han efterfølgende udmærkede sig på U17- og dernæst U19-holdet. Her var den unge midtbanespiller en vigtig profil i to mesterskabssæsoner samt i holdets Youth League-kampagner, hvor FCM nåede til kvartfinalen to år i træk.

I 2018 debuterede Nicolas Madsen på førsteholdet i en pokalkamp mod Dalum, og undervejs i sin seniorkarriere har han formået at repræsentere FCM 41 gange.

Dermed er der tale om endnu en vellykket historie, hvor en af FCM’s egenudviklede spillere nu kan gøre sig gældende i en anden europæisk liga.

I FC Midtjylland skal der lyde et held og lykke fremover til Nicolas Madsen.