Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Førsteholdet

Norsk landsholdsnier skifter til FC Midtjylland

Ola Brynhildsen skifter til FC Midtjylland på en fireårig aftale. Den hurtige offensivspiller kommer til klubben fra Molde FK, hvor han har scoret 42 mål og lavet 26 assists fordelt på 138 kampe.

01/09/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

En ny 9’er er landet i FC Midtjylland. Den norske landsholdsangriber, Ola Brynhildsen, skifter til det midtjyske på en fireårig aftale.

Sportschef Svend Graversen glæder sig over handlen, og ser frem til at få angriberens målnæse, kloge fodboldhjerne og høje fart ind i truppen:

– Ola bliver en god tilføjelse til klubben. Han har først og fremmest en målnæse, men derudover bringer han en alsidighed og kan indtage flere positioner i offensiven, siger sportschefen og fortsætter:

– Han forstår, hvor man skal befinde sig for at lave mål og assists. Samtidig har han fart. Han er en dybdeløber, som kan true i bagrummet og strække modstanderens defensiv. Hans timing i de dybe løb er på et højt niveau.

Ole Brynhildsen fik sin fodboldopvækst i Stabæk, inden turen gik videre til den norske storklub Molde BK. Her har den 24-årige angriber spillet sig til at være en profil på holdet og i samme periode optrådt fire gange på det norske A-landshold. I denne sæson har han været med i 13 mål – ti scoringer og tre assists.

– Glæder mig til at vise, hvad jeg kan

Ola Brynhildsen selv sætter ord på nogle hektiske døgn, som nu er endt ud med en kontraktunderskrivelse i FC Midtjylland.

– Jeg har følt mig ønsket og er blevet præsenteret for et spændende projekt. Det er en stor klub, som er anerkendt i både Danmark og Europa. Jeg ser det her som en fantastisk mulighed for at bygge på som spiller, og så har jeg ambitioner om at tage det næste skridt senere hen, siger den nye 9’er og fortsætter:

– Faciliteterne er imponerende. Jeg vidste slet ikke, de var så gode. Det er i europæisk topklasse. Jeg har endnu ikke hilst på gutterne, men jeg har mødt flere i staben, og det hele virker utroligt professionelt.

Nu starter det hårde arbejde, og Ola Brynhildsen lægger ikke skjul på ambitionerne:

– Først og fremmest vil jeg vinde noget med klubben. Det her er en klub, som skal være i toppen af Superligaen og spille i Europa. Det er mine klare mål. Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg kan og håber at kunne bringe en ny dimension til spillet.

Ola Brynhildsens kontrakt løber frem til den 30. juni 2027.

Muligt debut søndag

Allerede søndag kan Ola Brynhildsen få mulighed for at hilse på fansene, når AGF gæster MCH Arena i 3F Superliga.

– Jeg ser meget frem til at opleve MCH Arena. Det er et fint og kompakt stadion. Samtidig har jeg hørt gode ord om fansene, og jeg glæder mig til at hilse på dem og vise, hvad jeg kan.

Støt holdet søndag og byd de nye spillere velkommen