Klubben

Ny chef søges til FCM Klubsamarbejdet

FC Midtjylland søger en ny chef til FCM Klubsamarbejdet, som kan fortsætte den sportslige og kommercielle udvikling i tæt samarbejde med vores 140 regionale samarbejdsklubber.

28/08/23
FC Midtjylland
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland og 140 regionale klubber i Midt- og Vestjylland udgør det største og mest integrerede samarbejde for fodboldklubber i Norden.

FCM Klubsamarbejdet gennemfører hver uge træning for børn på både elite- og breddeniveau i hele regionen. Der udarbejdes træningsprogrammer og -videoer til klubberne og gennemføres trænerkurser mm. Herudover afvikles hvert år turneringer og “camps”. Desuden arrangeres ture til kampe på MCH Arena, ligesom der løbende er kommercielle aktiviteter, som understøtter økonomien i klubberne.

FCM Klubsamarbejdet er afgørende for FC Midtjylland, som er formet af de mennesker og den ånd, der hersker i hele regionen.

Vi søger en chef til FCM Klubsamarbejdet, som kan stå i spidsen for de fire ansatte på kontoret på MCH Arena i Herning – og de ca. 100 frivillige trænere spredt over hele regionen. Arbejdet udføres i samarbejde med Fodboldudvalget, hvor der sidder repræsentanter fra de seks områder i regionen. Desuden er der naturligvis en tæt relation til både den sportslige og kommercielle del af FC Midtjylland.

Den ideelle person har en stor interesse og erfaring indenfor fodbold. Man skal desuden kunne begå sig på både elite- og breddeniveau med forståelse for elitesport, men også med indsigt og respekt for den sunde foreningskultur, som er herskende i samarbejdsklubberne.

Du skal således kunne tale i øjenhøjde med alle og have stærke evner til at balancere forskellige forventninger og behov. Desuden må du være fleksibel i forhold til dine arbejdstider, hvor aftener og weekender indimellem må tages i brug for at kommunikere med de frivillige i klubberne eller overvære træning/kamp på forskellige lokationer – og nogle dage byder på hjemmekampe for FC Midtjylland på MCH Arena.

Arbejdsopgaverne er:

  • Gennem dialog med samarbejdsklubberne, innovation og nytænkning at fastholde FCM Klubsamarbejdet som det mest attraktive koncept på markedet.
  • Understøtte et miljø i FCM Klubsamarbejdet, som sikrer, at vi finder og udvikler fremtidens fodboldstjerner – både piger og drenge.
  • Sikre et miljø, hvor børn og voksne i alle klubber får en fantastisk oplevelse og en livslang tilknytning til FC Midtjylland.
  • Understøtte visionen om, at der er 10.000 tilskuere på MCH Arena til alle hjemmekampe.
  • Ledelse af kontoret på MCH Arena og de frivillige i regionen.
  • Planlægning og koordinering af aktiviteter med Fodboldudvalget.
  • Overordnet ansvar for træning, turneringer, “camps”, uddannelse m.m.
  • Overordnet ansvar for kommercielle aktiviteter, f.eks. med FC Midtjylland-sponsorer.
  • Udvikling af nye aktiviteter (senest et forældreunivers, en fordelsklub m.m.).
  • Koordinering af aktiviteter med FC Midtjylland, friskolen Guldminen, CSR-projektet FCM Samfund, samarbejdsklubberne m.fl.
  • Forberedelse, gennemførsel og opfølgning på besøg i samarbejdsklubberne.
  • Afvikling af områdemøder, repræsentantskabsmøde m.m.

Som chef for FCM Klubsamarbejdet træder du ind i et fællesskab, som rækker langt ud over sporten. Der venter dig sammenhold og oplevelser med de lokale klubber kombineret med passion for hele regionens hold, FC Midtjylland. Du får kollegaer, som brænder for hele tiden at blive bedre ud fra devisen om, at “den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”. Vi er ikke bange for at melde store drømme ud – det er faktisk vores brændstof. De uundgåelige nederlag, der opstår undervejs, forsøger vi at lære af.

Ansøgningsfrist

Din ansøgning bedes sendes til info@fcm.dk mærket “Chef til FCM Klubsamarbejdet” senest den 10. september.

Du kan læse mere om FCM Klubsamarbejdet via linket nedenfor eller på Facebook.

Læs om FCM Klubsamarbejdet