Klubben

Ny Head of Coaching i FCM

Jan Knudsen bliver ansat som Head of Coaching i FC Midtjylland. En stilling, som han overtager fra Kenneth Andersen, der til den kommende sæson bliver U19-cheftræner.

29/06/21
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

FC Midtjyllands ældste akademister kunne i denne sæson løfte DM-pokalen for niende gang efter en fremragende 20/21-sæson, hvor FCM scorede hele 89 mål i 26 kampe i U19 Ligaen. Det var samtidig Henrik Jensens sidste kamp som cheftræner efter to sæsoner i spidsen for FCM’s U19-hold, idet han fortsætter som assistent for Bo Henriksen på førsteholdet.

Til den kommende sæson er Kenneth Andersen tilbage som cheftræner for U19-holdet – en rolle, som han tidligere har besiddet i to omgange i 2005-2007 og 2011-2018. Klubben har derfor været på jagt efter en ny Head of Coaching og kan nu præsentere Jan Knudsen.

Jan Knudsen kommer fra en stilling hos Dansk Firmaidræt, hvor han har været direktør de seneste otte år. Sideløbende har han været DBU-trænerinstruktør og underviser blandt andet på UEFA’s A-licens-kurser. Han har desuden en lang trænerkarriere med erfaring fra U19 samt 2. division på seniorniveau.

Endvidere har Jan Knudsen været med i opstarten af ISI i 1994, og han var ligeledes med i etableringen af Oure-skolerne samt medinitiativtager til Øens Hold på Fyn i 2003 og forretningsfører i OB i perioden 2008-2013 med fokus på strategi og organisationsudvikling.

Klubbens nye Head of Coaching kommer således med stor fodbolderfaring samt mangeårig ledelseserfaring med særligt henblik på strategi, organisationsudvikling og projektledelse.

Jan Knudsen har første arbejdsdag mandag den 19. juli.