Klubben

Nye Corona-restriktioner fra regeringen

Fredag eftermiddag udstak regeringen nye retningslinjer for at bekæmpe spredningen af Corona, og det får konsekvenser for vores kamp mod Lyngby BK i morgen.

18/09/20
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland var om blot 24 timer klar til at byde velkommen til 5.000 mennesker på et udsolgt MCH Arena. Virkeligheden bliver desværre en anden, da vi selvfølgelig følger statsministerens retningslinjer i kampen mod Corona. Det betyder, at ingen billetter eller sæsonkort er gældende til kampen mod Lyngby BK i morgen.

Sæsonkortholdere og sponsorer er vigtige for FC Midtjylland

Vi må maksimalt være 500 personer på MCH Arena, og heraf går ca. 200 til spillere, trænere, frivillige og andre, der deltager i kampafviklingen. Det betyder, at der er plads til 300 tilskuere på stadion. Vores strategi er at dele de 300 pladser ligeligt mellem sæsonkortholdere og sponsorer. Det kommer vi til at gøre fremadrettet.

Til kampen i morgen mod Lyngby BK har vi bestilt mad til sponsorerne, som vi på grund af økonomi og madspild ikke kan se bort fra. Derfor vil der isoleret til denne kamp ikke være adgang for sæsonkortholdere.

Alle sæsonkortholdere, sponsorer og billetkøbere modtager selvstændig information pr. e-mail i løbet af dagen.