Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Klubben

Nyt fra bestyrelsen: Poul Sand erstatter Henrik Hyldgaard

Poul Sand indtræder i FC Midtjyllands bestyrelse, som han også var en del af i starten af klubbens levetid. Den 60-årige herningenser erstatter Henrik Hyldgaard, der stopper efter eget ønske.

19/11/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Ved den årlige generalforsamling blev det vedtaget, at Poul Sand erstatter Henrik Hyldgaard i FC Midtjyllands bestyrelse. Her havde den 60-årige erhvervsmand også en plads i de første år af klubbens levetid fra 1999 og frem til 2004.

Poul Sand, der er født og opvokset i Herning, har gennem mange år været et aktivt ansigt i den lokale sportsverden. Han spillede selv fodbold på topplan i Herning Fremad, hvor han også var en del af bestyrelsen. Derudover har han også en fortid som licenscykelrytter.

Selvom det er nogle år siden, at Poul Sand senest var med i bestyrelsen, har hjertet altid været tæt tilknyttet FC Midtjylland.

– Det her er og bliver min klub. Jeg er tæt forbundet til Herning, og her er FC Midtjylland en stor del af mit DNA. Jeg glæder mig til igen at komme tæt på de linjer og bruge ressourcer på at hjælpe, hvor jeg kan, siger Poul Sand.

Erhvervsmæssigt sidder Poul Sand med i en række bestyrelser – heriblandt Herning Blue Fox, Danmarks Ishockey Union og Team Danmark – ligesom han er bestyrelsesformand i MCH Messecenter Herning A/S.