Førsteholdet

Nyt trænersetup på førsteholdet

Setuppet omkring cheftræner Bo Henriksen er på plads. Henrik Jensen bliver ny assistenttræner sammen med Kristian Bach Bak.

07/06/21
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

For en uge siden blev Bo Henriksen præsenteret som ny cheftræner i FC Midtjylland, hvor han har skrevet under på en 3-årig aftale.

Nu er holdet omkring ham faldet på plads. Således bliver den nuværende U19-cheftræner Henrik Jensen ny assistenttræner på førsteholdet.

36-årige Henrik Jensen har stået i spidsen for FC Midtjyllands ældste akademihold siden sommeren 2019, hvor han blandt andet har ført U19-holdet til en kvartfinaleplads i UEFA Youth League og lige nu blot er én sejr fra at vinde mesterskabet i U19 Ligaen.

Den nye assistenttræner har været i FCM i tre år, hvor det første år var som U17-cheftræner. Dermed har FCM fundet den sidste brik til det nye trænerteam omkring førsteholdet i egne rækker.

Kristian Bach Bak fortsætter som assistenttræner, mens Morten ‘Duncan’ Rasmussen bliver angrebstræner på både akademiet og førsteholdet. Vi melder ud om den nye U19-cheftræner, når det er endeligt på plads.

Det nye trænerteams første dag på træningsbanen er torsdag den 17. juni, når truppen møder ind efter sommerferien.

Nyt trænerteam

Cheftræner: Bo Henriksen
Assistenttræner: Kristian Bach Bak
Assistenttræner: Henrik Jensen