Førsteholdet

Oliver Olsen tager ny tørn i Fredericia

Også i den kommende sæson skal den unge højre back være en del af FC Fredericias defensiv.

21/06/22
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

Efter to år med to lange korsbåndsskader blev 21-årige Oliver Olsen sidste sommer udlejet til FC Fredericia, hvor han har spillet sin første sæson som seniorspiller.

Her er det blevet til 32 kampe i NordicBet Liga-klubben, som i den forgangne sæson sluttede som nummer 5 i landets næstbedste række.

Oliver Olsens lejeaftale med FC Fredericia er nu blevet forlænget med et år.

– Oliver er kommet godt tilbage fra sine to korsbåndsskader og har vist sig bedre og bedre frem i løbet af den forgangne sæson. Nu får han et år mere til at fortsætte udviklingen, hvor det er ambitionen, at han skal blive en profil i Frederica, siger sportschef Svend Graversen.

– Vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling gennem en masse spilletid, og så kan han forhåbentligt forløse det potentiale, vi så, da han spillede på et utroligt højt niveau i Youth League og i U19 Ligaen før hans skader, tilføjer Svend Graversen.

Den unge back fik som 18-årig debut for FC Midtjyllands førstehold i december 2018, inden han var en profil på det U19-hold, der i det efterfølgende forår slog Manchester United og Roma i Youth League på vejen til kvartfinalen i den prestigefyldte ungdomsturnering.

Oliver Olsens lejeaftale med FC Fredericia løber frem til den 30. juni 2023.