Førsteholdet

Oliver Sørensen er Årets Fund: Det har været en lang rejse

Før lørdagens kamp mod OB blev 'Årets Fund' og 'Årets Spiller' kåret. Førstnævnte pris gik til Oliver Sørensen.

04/06/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Det har været en begivenhedsrig sæson for Oliver Sørensen. Her er det blevet til 36 kampe, og lørdag kunne den hårdarbejdende midtbanespiller sparke sit første officielle FC Midtjylland-mål i kassen.

Forinden kampen modtog den tidligere akademispiller prisen som ‘Årets Fund’.

Sportschef Svend Graversen sætter ord på valget af den 21-årige midtbanespiller:

– Oliver har været på en lang rejse i FC Midtjylland. Han startede i Herning Elite, fortsatte på akademiet og er i dag en vigtig spiller på førsteholdet. Han er fysisk monster, men samtidig en holdkammerat alle sætter pris på.

– Han fik sin debut i 19/20-sæsonen i en udekamp mod FC København. Dengang kun to minutter. Sidenhen har det været svært for ham at bryde ind på førsteholdet, selvom alle hele vejen igennem har være bevidste om Olivers talent.

– I denne sæson – og særligt efter jul – har han vist, at han er klar til at dyste om en fast plads i start 11’eren. Han har haft stor indflydelse på holdet, og sluttede kampen mod OB med et fantastisk mål, lyder det fra Svend Graversen.

Oliver Sørensen, som undervejs i sin FCM-periode har været udlejet til både norske HamKam og FC Fredericia, udtrykker stor taknemmelighed over prisen, der har særlig betydning for ham:

– Jeg er meget glad og beæret over at få den her pris. Det har været en lang rejse i Midtjylland, og derfor er det stort for mig at tage imod hæderen.

– Selvom det har været en hård sæson, og vi ikke er, hvor vi ønsker, har vi fortsat en chance for at komme i Europa. Mod OB viste vi for alvor, at vi har været det bedste hold de seneste ti kampe, og forhåbentlig kan vi slutte af med manér på fredag, siger Oliver Sørensen.

Sørensen efter første mål: Vi har god kontrol