Kampprogram

Online kampprogram: FCM – OB

Varm op til sæsonpremieren ved at læse kampprogrammet, der for sidste gang i denne omgang udkommer online.

16/07/21
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

Gennem hele sidste sæson, der var præget af Corona-pandemien og de medfølgende restriktioner, har vi udgivet kampprogrammet online før hver kamp.

Det gør vi også til sæsonens første kamp, hvor OB gæster MCH Arena. Hør fra blandt andre cheftræner Bo Henriksen og anfører Erik Sviatchenko forud for aftenens kamp.

Læs kampprogrammet

Fysisk kampprogram på trapperne

Fra og med 1. august og dermed næste hjemmekamp i ligaen må der igen være fuldt hus på de danske stadions.

Derfra vender kampprogrammet også tilbage i fysisk form, og det bliver i en ny og forbedret udgave.

Udover optaktsartikler, statistik og skæve vinkler samt seneste nyt fra akademiet vil der også være en spændende pausekonkurrence og gode rabatkoder at finde i programmet.

Så det kan kun anbefales at huske at få fat i et kampprogram, når du er på stadion fra og med Vejle-kampen, som er næste ligamodstander på hjemmebane.

Følg FC Midtjylland – OB

Det er kl. 19.00, at FC Midtjylland og OB åbner sæsonen på MCH Arena. Opgøret kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter, hvis du ikke har billet til kampen.

I matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen kan du se xG-værdier på alle afslutninger og heat- og touchmaps for samtlige spillere live under kampen, så det er en god ‘second screen’ uanset, om du ser kampen på stadion eller derhjemme.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play