Klubben

Opdateret app – mere fodboldindsigt lige ved hånden

Hvis du følger FC Midtjylland, og hvis du elsker at studere fodbold, så følger her en anbefaling til at hente den nye version af FCM's officielle app, der netop er blevet tilgængelig i App Store.

21/10/20
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

Fodbold er følelser og holdninger. Vi elsker at juble, når vores hold scorer, og vi ærgrer os, når en stor chance bliver spildt. Men hvor stor var den store chance egentligt. Ofte taler vi om 100% chancer, men ingen ved reelt, hvor stor chancen statistisk var.

Du kan nu få dine svar med adgang til det nye matchcenter, der er tilgængeligt på FCM’s officielle app. Her finder du fremadrettet både fodboldindsigt på kampe og på alle individuelle spillere. Alt fra expected goals, heatmap, touchmap og meget mere.

Du kan også opbevare dine billetter og sæsonkort, der fungerer direkte i app’en, og du vil opleve et design og et flow, der gør oplevelsen markant bedre.

Der kan gå op til 12 timer, før app’en er tilgængelig for alle brugere, så hvis den ikke er tilfængelig for dig allerede nu, kan du tjekke efter igen om nogle timer.

Har du allerede den gamle app installeret på din mobil, skal du blot opdatere den.

Download iOS-app’en

– Ambitionerne for vores app har egentlig ikke ændret sig. Med denne nyeste version flytter vi blot klubben endnu tættere på dét, vi arbejder for – vi arbejder for at give vores fans og følgere bedre og bedre adgang og indsigt i holdet og klubben. Derfor er vi glade for at give vores følgere en helt unik indsigt i fodbolddata. Brugen af data i fanoplevelsen er resultatet af det mindset, der driver os, lyder det fra Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Tidligere på året lancerede FC Midtjylland en markant opdatering af fcm.dk – også her indgår flere performance data, og responsen har været meget positiv, mens antallet af brugere er steget med over 25%.

Jacob Jørgensen fortæller yderligere:

– Den positive feedback og indsigt fra dataområdet på fcm.dk er nu også tænkt videre ind i app’en. Fordelen ved app’en er dog, at den altid er på telefonen lige ved hånden, og brugeroplevelsen er fantastisk. Derfor håber jeg også meget, at mange FCM-følgere får stor glæde af den.

Ambitionerne i FC Midtjylland har altid været store – det er de også uden for banen. Her vil klubben altid gerne skabe udvikling til glæde for fans og være nysgerrig og first-mover på digitale projekter.

– Det ligger naturligt til os at jagte det næste niveau. Det gælder også for vores app, selvom den kommende version har et højt niveau. I takt med at vi gør os flere erfaringer baseret på forbrugerindsigt, så vil den videre udvikling forme sig derefter, slutter Jacob Jørgensen.

Download iOS-app’en

Andriod-version på vej

Mens iOS-versionen er klar, afventer vi de sidste justeringer, før Android-versionen også er klar. Vi orienterer naturligvis her på fcm.dk, så snart den er klar til opdatering/download, men vi forventer ikke, at der går lang tid.

Du har stadig mulighed for at få dine optjente point ført med over på den nye app. Ønsker du det, skal du indsende dine point via linket nedenfor, men vær opmærksom på, at du skal indsende dine point, inden du opdaterer til den nye app – herefter kan du ikke se dine point i den gamle app. Deadline for indsendelse af point er onsdag den 28. oktober kl. 12.00.

Indsend dine point her