Akademiet

Optakt: Den Gule Fare gæster Ikast

Favoritværdigheden tilfalder FCM U17, når de lørdag eftermiddag hjemme på EDC Arena tager imod Horsens.

01/10/21
Karsten Vestergaard
Foto: Daniel Stentz

Senest trak ulvene sig sejrrigt ud af topkampen mod Silkeborg efter en god kollektiv præstation, hvor der blev ydet et enormt stort løbearbejde.

2-0-sejren efterlader FCM U17 på en delt førsteplads med 12 point, mens Horsens ligger sidst i U17 Ligaen. De jagter fortsat den første sejr og har kun fundet vej til netmaskerne en enkelt gang i deres hidtidige fire kampe.

Claus Therkildsen har set video af Horsens’ hidtidige kampe og siger, at målscoren ikke yder lørdagens modstander retfærdighed:

– Det er ikke helt retvisende, for det er et hold, der får skabt en hel del chancer. Jeg forventer, at vi kommer til at være meget på bolden, og så skal vi vise, at vi kan mestre balancen mellem at være spilstyrende og undgå at løbe ind i kontrakniven, fortæller FCM-træneren og peger på, hvad han gerne vil se fra sit mandskab:

– Vi har nogle spillere med stærke individuelle kompetencer, og dem skal vi som hold forsøge at få sat op, så de kan udnytte deres færdigheder.

Trioen Christian Rust, Gustav Fraulo (billedet) og Mads Nybo Lauritsen var udtaget til U19-holdets Youth League-kamp mod Rosenborg torsdag aften, men forventes alle tilbage og klar til på lørdag. Her er eneste sikre fravær Timothy Kongsbak og Simon Kristiansen, der endnu ikke er spilleklar.

Der er kampstart på EDC Arena lørdag kl. 15.15, og som sædvanligt er der gratis adgang til opgøret. Hvis du ikke kan være på stadion, kan kampen livestreames her via linket nedenfor.

Se kampen her