Førsteholdet

Optakt med Isaksen: Ser frem til en vild atmosfære

Gustav Isaksen, som scorede hattrick i seneste 3F Superligarunde, varmer op til mandagens brag mod Brøndby IF. Den 21-årige offensivprofil glæder sig til en magisk atmosfære på MCH Arena.

26/02/23
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Mandag kl. 19.00 står et stort 3F Superligaopgør for døren, når MCH Arena danner ramme om mødet mellem FC Midtjylland og Brøndby IF.

Midtjyderne har vundet seks af de seneste otte grundspilsmøder de to mandskaber imellem, og Gustav Isaksen ser frem til endnu en gang at byde de gul- og blåklædte op til dans.

– Vi skal ikke lade os slå ud af det, der skete i torsdags mod Sporting. Det så virkelig godt ud mod Viborg, og vi skal tage de takter med ind til kampen i morgen. Personligt ser jeg helt vildt frem til at spille årets første hjemmekamp i Superligaen, fortæller han og uddyber:

– Vi ser frem til en magisk og vild atmosfære. Det er de her kampe, man virkelig glæder sig til, fordi der er ekstra meget på spil for både spillere, trænere og fans. Vi går efter at give fansene en bedre oplevelse, end vi gjorde i torsdags. Der venter nogle spændende kampe i vores jagt på at hente ind i Superligaen, og vi vil gøre alt for en sejr.

FCM-topscoreren er samtidig overbevist om, hvad der skal til for at sikre en sejr.

– Brøndby er et godt hold, og vi skal have lukket ned for deres offensiv, som scorede fem mål sidste kamp. Jeg tror samtidig på, vi kan straffe dem, når vi erobrer bolden og flyver fremad banen, siger Gustav Isaksen.

En historisk europæisk kampagne

Opgøret mod Brøndby falder fire dage efter, at FCM blev slået ud af Europa League til det portugisiske storhold Sporting CP.

Torsdagens exit var afslutningen på en flot europæisk kampagne, hvor midtjyderne leverede det måske bedste europæiske gruppespil i klubbens historie, da man sikrede sig videre avancement i en pulje bestående af Feyenoord, Lazio og Sturm Graz.

– Det har været så fedt at få de her oplevelser med store kampe i udlandet og mindeværdige oplevelser på MCH Arena. Det har virkelig været sjovt og lærerigt, mindes Gustav Isaksen tilbage og uddyber:

– Vi startede skidt på udebane mod Sturm Graz, men fra kampen efter var vi der bare. Det har været en sjov oplevelse, som har skabt mange gode minder sammen med fansene, der har bidraget med en magisk stemning.

Få pladser tilbage – se billetinfo