Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Kampprogram

Optakt til årets sidste hjemmekamp: Spændende styrkeprøve

Mads Døhr Thychosen, som spillede i FC Nordsjælland fra 2019 til januar 2022, ser frem mod mandagens møde med 3F Superligas aktuelle førerhold.

06/11/22
Frits Nielsen
Foto: Daniel Stentz

Artiklen, der her følger et uddrag af, er en del af mandagens kampprogram, som du kan købe på MCH Arena før kampstart. Her er der optaktsartikler, statistik, seneste nyt fra akademiet, og så får du et lod i pausekonkurrencen Halftime Hero.

Mandag venter årets sidste hjemmekamp, når topholdet FC Nordsjælland gæster MCH Arena. Her har FCM en insider i Mads Døhr Thychosen, der ved en hel masse om midtjydernes modstander qua sin fortid på to og et halvt år hos sjællænderne.

Den 25-årige forsvarsspiller er ikke i tvivl om, hvad tilskuerne kan forvente mod FC Nordsjælland.

– Nordsjælland spiller, som de altid har gjort. De spiller fodbold langs jorden med mange kombinationer, er det korte svar fra Mads Døhr Thychosen. Han mener dog også, at FCN’s styrke samtidig kan være deres svaghed gennem 90 minutters fodbold.

– De spiller på deres måde, hvor de vil holde i kuglen og spille pasninger langs jorden. Men kan vi drille dem i deres opspil, kan vi fange dem, forklarer Mads Døhr Thychosen.

Derudover peger Mads Døhr Thychosen på standardsituationer i form af hjørnespark og frispark.

– Vi har trods alt et større og mere fysisk hold end dem, forklarer han.

Forskellig tilgang

Mads Døhr Thychosen er oprindeligt fra Vejle. Som 17-årig kom han til FCM, hvor han spillede i fem år. Derefter to og et halvt år i FC Nordsjælland, inden FCM hentede ham tilbage i januar 2022. Han har derfor et indgående kendskab til dagens modstander.

Hvor er FCN anderledes end FCM?

– De er bare anderledes. I FCN handler det om udvikling frem for alt. Hvis de mener, det er bedst for en spillers udvikling at træne hårdt hele ugen, så træner spilleren hårdt. De går ikke på kompromis i forhold til en kamp, hvis det er bedre for spilleren. Det er helt forskelligt fra FCM, hvor resultatet er det altoverskyggende, siger Mads Døhr Thychosen.

Den hårdtarbejdende forsvarskriger er på ingen måde overrasket over, at FCN kort før vinterpausen ligger i toppen af 3F Superliga.

– De har haft samme hold i et par sæsoner. De er en sælgende klub, og tit har de skullet bygge op hver sommer, men i år har de ikke solgt. Jeg var ikke i tvivl om, at de ville være med i toppen, og slet ikke efter de holdt sammen på holdet. De har spillerne til at være med i toppen, så det bliver en spændende styrkeprøve for os, fastslår Mads Døhr Thychosen.

Se billetinfo til årets sidste hjemmekamp