Akademiet

Optakt: U17 melder klar til sæsonslutspurt

Tirsdag aften venter første af tre resterende skæbnekampe for U17, når Vejle Boldklub gæster EDC Arena.

06/06/23
Kasper Petersen
Foto: Daniel Stentz

Det er historisk tæt i toppen af U17 Ligaen. Rækkens fem øverst placerede klubber – herunder FCM – har nemlig fortsat mulighed for at snuppe mesterskabet, men kan ligeså ende med en lang næse helt uden medajler.

Se stillingen, kampfakta og øvrige resultater fra U17 Ligaen.

Allan K. Jepsen: Skal komme ud med fuld rabalder

Men med et efterslæb på tre point op til den medajlegivende tredjeplads, som aktuelt besiddes af FC Nordsjælland – der ovenikøbet har spillet en kamp mindre – skal midtjyderne i første omgang koncentrere sig om at havne i top tre.

Og skal der gøres forhåbninger om netop det, er en sejr i tirsdagens opgør påkrævet, fortæller cheftræner Allan K. Jepsen:

– Vi kommer ud med fuld rabalder. Vi skal ud at vise, vi stadigvæk har en masse at gå på banen for – primært ved at spille vores eget spil. Det bliver ud over stepperne fra første fløjt med masser af angrebsfodbold, højt pres kombineret med, at vi skal lukke ned for Vejles kvaliteter.

Og selvom det næstældste akademihold ikke har deres skæbne i egne hænder forud for de tre sidste spillerunder, skal fokus fortsat være på egne præstationer og resultater.

– Vi jagter tre sejre i de kampe, der ligger foran os, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at ende så højt i tabellen som muligt. Og så må vi krydse fingre for, at vi får lidt hjælp andetsteds fra, så vi kan kravle lidt længere op i tabellen.

– Men det handler først og fremmest om os selv, og at spillerne giver alt, hvad de har i de næste to uger, siger Allan K. Jepsen.

Kampen spilles tirsdag den 6. juni på EDC Arena i Ikast med kampstart kl. 18.00, og der er gratis adgang for alle. Derudover livestreames opgøret via linket nedenfor.

FCM U17 – Vejle U17