Førsteholdet

Osorio efter toppræstation: Flere store kampe i vente

Han var her, der og alle vegne. Darío Osorio anerkender, at kampen var en af hans bedste i FCM-trøjen, men benene er fortsat solidt plantet på jorden.

14/04/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Bang. Der gik et sus gennem stadion, da Darío Osorio i det 41. minut halvflugtede kuglen op i det lange hjørne i en position uden for feltet.

Et af de bedste mål, der er blevet scoret på MCH Arena længe.

– Jeg kunne se, at bolden kom hoppende imod mig. Jeg ventede lidt på, at den tabte sin fart, og herefter tænkte jeg egentlig ikke så meget over det; jeg knaldede bare til den, ramte målet, og det endte med at blive en fin scoring, siger Darío Osorio, som dog har andre personlige favoritter, når snakken går på det bedste mål i den fortsat korte karriere:

– Det er tæt, men jeg synes også godt om målet, jeg lavede imod Viborg sidste år og et mål, jeg scorede for Universidad de Chile.

Dagens præstation er et resultat af en god periode, hvor den chilenske landsholdsspiller vænner sig mere og mere til tilværelsen i Danmark og sine nye holdkammerater.

– Jeg har det godt. Lige nu mærker jeg tilliden fra både trænerstaben og mine holdkammerater, og det hjælper mig meget. Nu vil jeg bare fortsætte med at hjælpe klubben ved både at lægge op til mål og score endnu flere.

– Det var helt klart en god kamp for mig, men der har også været andre kampe, hvor det er gået godt, og jeg forsøger egentlig bare at gøre det, jeg bliver fortalt af trænerstaben – både offensivt og defensivt.

Selvom den personlige præstation vækker smil på læben, trækker den hårde skæbne med et indkasseret mål efter straffespark i dommerens fjerde tillægsminut omvendt mundvigen nedad.

– Vi spillede en fin kamp mod en hård modstander, og der var flere positive takter både offensivt og defensivt. Det handler om at fortsætte, fordi vi kan stadig forbedre os. Nu venter der flere kampe mod nogle stærke hold, så vi skal bare klø på, siger dagens Man of the Match.

Darío Osorio står efter dagens kamp noteret for syv scoringer i 17 kampe i sin første sæson i dansk fodbold.

Video: Darío Osorio | 12.000 kilometer hjemmefra