Førsteholdet

Osorio mindes afgørelsen i seneste FCK-møde

Darío Osorio ser tilbage på 2-0-hjemmesejren over FCK, hvor den chilenske landsholdsspiller blev tiljublet foran C.C.-tribunen med sit afgørende mål i tillægstiden.

10/04/24
Christian Rothausen
Foto: Sebastian Uth

Søndag venter F.C. København på et udsolgt MCH Arena. Med en sejr kan FCM tage et vigtigt skridt i toppen af 3F Superliga, hvor man i øjeblikket er á point med Brøndby øverst i tabellen.

Vi skal kun halvanden måned tilbage for at finde seneste møde med de hvidblusede københavnere. Dengang indtog indskiftede Darío Osorio en nøglerolle med sit mål i det 94. minut.

Det fortæller han mere om i videoportrættet, Darío Osorio – 12.000 kilometer hjemmefra, som blev udgivet for to uger siden.

– Jeg havde det godt og følte mig tilpas, da jeg kom på banen, siger den 20-årige fløjspiller og fortsætter:

– I slutningen led vi en smule, men vi vidste også, hvordan vi skulle bære os ad. Vi formåede at holde ved, og heldigvis lykkedes vi også med at score det afgørende mål, så vi kunne slutte kampen af på komfortabel vis.

Darío Osorios mål faldt efter en opspilsfejl i FCK-defensiven, lige foran stemningsafsnittet på MCH Arena, C.C.-tribunen. Chileneren udnyttede gæsternes blunder og kunne lade sig tiljuble i stor lykkerus og ølsprøjt fra et euforisk hjemmepublikum.

Også i Aarhus i seneste spillerunde kom stortalentet på måltavlen – denne gang via et straffespark – og den nylige optur kan meget vel være et resultat af det hårde arbejde, Osorio har lagt for dagen.

– Jeg arbejder stadig på at vende mig til rytmen af de intense kampe. Men lidt efter lidt, efter hver eneste træning og kamp, vænner jeg mig mere og mere til det.

– Tingene er gået godt for mig på det seneste, men jeg skal fortsætte med at arbejde hårdt, træne hårdt, i bestræbelserne på at gøre det endnu bedre, siger Darío Osorio i portrættet, du kan dykke mere ned i nedenfor.

Darío Osorio står i skrivende stund noteret for 16 ligakampe med seks mål til følge i sin debutsæson som FCM-spiller.

Darío Osorio | 12.000 kilometer hjemmefra