Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Førsteholdet

Ousmane Diomande udlejes til C.D. Mafra i Portugal

18-årige Ousmane Diomande skal spille denne sæson i Portugal, hvor han udlejes til C.D. Mafra i den næstbedste portugisiske række.

05/08/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

18-årige Ousmane Diomande spiller resten af 2022/2023-sæsonen i portugisiske C.D. Mafra, hvor den talentfulde forsvarsspiller tager plads på klubbens førstehold.

– Vi har lejet Ousmane ud for at give ham værdifuld seniorerfaring i den næstbedste portugisiske liga. Vi er meget glade for beslutningen og føler os sikre på, at det bliver et værdifuldt ophold, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Ousmane er en god fyr, og vi er overbeviste om, at lejeopholdet kommer til at gavne ham både som person og spiller. Vi ser frem til at følge hans udvikling det næste år.

Den fysisk stærke midterforsvarer kom til FCM i januar 2020 fra hjemlandet Elfenbenskysten, hvor Ousmane Diomande spillede for Olympique Sport Abobo FC. Han har siden sommeropstarten trænet fast med FCM’s førstehold, ligesom han var med på holdets træningslejr i Holland og Belgien.

Ousmane Diomande og C.D. Mafra kickstarter sæsonen i den næstbedste portugisiske række lørdag den 6. august, når holdet gæster UD Oliveirense.