Klubben

På med klubtrøjen

Efter weekendens opgør mod F.C. København fik en FC Midtjylland-fan frarøvet sit klubmerchandise. For at komme denne ærgerlige tendens til livs, har FCK og FCM's fanklubber i samarbejde sparket kampagnen "På med klubtrøjen" i gang.

04/10/23
Mads Jakobsen
Foto: Daniel Stentz

Det er en kampagne, som FC Midtjylland bakker op om, og derfor deler vi Black Wolves’ udmelding.

Black Wolves’ udmelding om “På med klubtrøjen”

Som fodboldfans har vi det til fælles, at vi elsker dansk fodbold. Vi elsker superligaen. Vi elsker den tilknytning, vores klub har til lokalområdet og den rivalisering, det kan være med til at skabe til andre danske klubber.

Desværre er det også en kærlighed, der kommer med en slagside fra tid til anden. Enkelte fans iblandt os lader til at have fået en forståelse af, at kærligheden til sin klub, er noget der kan måles ved fysisk at bekæmpe fans af andre klubber.

Det er en trist og tåbelig tendens, der efterhånden er set flere steder i landet, at frarøve og true sig til trøjer, halstørklæder og andet merchandise fra modstanderholdets fans.

Som fans skal vi kunne vise vores tilhørsforhold og kærligheden til vores klub, hvor end vi færdes og ikke frygte for vores egen sikkerhed, fordi vi bærer klubbens logo med stolthed.

For at sende et samlet budskab landet over opfordrer Black Wolves derfor, i fællesskab med FCKFC – F.C. Københavns officielle fanklub, alle danske fodboldfans til at bære sin klubtrøje eller klubs merchandise med stolthed i forbindelse med Superligarunden i den kommende weekend.

Vi er her for kærligheden til vores klub, ikke for hadet til vores modstandere.