Klubben

Partnerskab med et menneskeligt fokus

Adm. direktør i Nordomatic, Toke Juul, har været med i partnerkredsen hos FC Midtjylland i mange år – samarbejdet med klubben kommer nu i højere grad til at handle om at skabe et socialt frikvarter til børn og deres familier, der mangler det i hverdagen.

03/10/21
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Søndag den 3. oktober 2021 – når FC Midtjylland møder AGF i 3F Superliga – gennemføres første gang “Hernings Fedeste Frikvarter”. Bag aktiviteten står Nordomatic med administrerende direktør Toke Juul i spidsen. Kort fortalt handler “Hernings Fedeste Frikvarter” om at give børn og deres familier i Herning mulighed for socialt samvær og oplevelser, som de normalt ikke har adgang til. Det handler om at gøre noget for børn og unge, der har det svært af den ene eller anden årsag.

Ambitionen og idéen er skabt af Toke Juul, og i samarbejde med FC Midtjylland er idéen blevet videreudviklet og er nu klar til at blive ført ud i livet.

– Det er enormt spændende og inspirerende at møde mennesker, der åbner op for nye vinkler i partnerskabet mellem klub og virksomhed. I vores proces med Nordomatic og Toke Juul har vi fundet et fælles ståsted i ambitionen om at gøre en forskel for andre. Det rører noget dybt inde i os, når vi her møder en partner, der i den grad brænder for at gøre en forskel for nogle børn og deres familier, der er udfordret i livet. Det vil vi gerne understøtte, siger Morten Andreasen, branding- og marketingchef i FC Midtjylland.

Ud over at være administrerende direktør i Nordomatic er Toke Juul formand i samarbejdsklubben Herning KFUM. Så kalenderen er fyldt godt ud – og netop derfor oplever han selv, at oplevelserne på MCH Arena er et personligt frikvarter. Det var inspirationen til at give det videre til andre.

– Jeg elsker FC Midtjylland, og jeg elsker at komme på MCH Arena. Det er mit frikvarter. Dét har jeg – og Nordomatic – et stort behov for at give videre til andre. Via mit engagement i bl.a. Herning KFUM er det blevet tydeligt for mig, hvor mange børn og forældre, der af forskellige årsager og baggrunde aldrig får muligheden for at opleve fællesskabet og glæden omkring FC Midtjylland. Det har gjort et stort indtryk på mig, og det vil jeg gøre noget ved, siger Toke Juul, administrerende direktør i Nordomatic.

I første omgang kommer der selvfølgelig børn fra Herning KFUM på MCH Arena, men målet er, at der på tværs af foreninger i hele Herning skal samarbejdes om at sikre oplevelser for så mange børn og deres familier som muligt. Netop derfor hedder det “Herning Fedeste Frikvarter”.

– Det vil gøre mig stolt, hvis vores mange foreninger og organisationer i Herning kan samarbejde om dette – og derfor står der også en åben invitation klar til folk og foreninger, der arbejder med børn og deres familier, som f.eks. grundet en flygtningebaggrund eller andet har vanskeligheder i hverdagen, afslutter Toke Juul.