Klubben

Pas på hinanden med den første biotekniske maske i verden

Den første biotekniske maske i verden er netop leveret til FC Midtjylland, og du har mulighed for at købe den i Ulveshoppen.

15/12/20
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Corona-pandemien har stadig et stramt tag i vores samfund, og derfor er det fortsat vigtigt og afgørende, at vi passer på hinanden. Det gør vi blandt andet ved at bære mundbind – og netop mundbind bliver der hele tiden udviklet på. U-Earch ® Biotech har nu leveret den første biotekniske maske i verden til FC Midtjylland. Superliga-spillerne bruger maskerne før og efter både træning og kampe.

Modellen hedder U-mask – det er en CE-godkendt, klasse 1 medicinsk genanvendelig maske, der er lavet for at undgå smitte mellem mennesker og beskytte luftveje. Masken beskytter dig og folk omkring dig i 150-200 timer (effektiv brug). Coveret kan vaskes ved 40 grader med desinfektionsmiddel og kan genbruges ubegrænset.

Du kan læse mere om masken og købe direkte i Ulveshoppen via linket nedenfor.

Køb masken i Ulveshoppen

For at passe ekstra godt på spillerne og folkene omkring holdet og klubben anvender FC Midtjylland også en AIRcell – det er en dispenser, der renser og opfanger bakterier, hvorved Covid-19 kan opspores. Initiativet er taget for hele tiden at blive klogere på at navigere klogt i en tid, hvor Covid-19 besværliggør mange ting for klubbens spillere og stab.