Førsteholdet

Paulinho forlænger med FC Midtjylland

Den brasilianske venstre back har skrevet under på en ny kontrakt, som løber frem til 2026. Det glæder Paulinho sig over, og han ser frem til den kommende sæson.

09/07/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

I sommeren 2019 kom Paulinho til Europa fra Brasilien. Nærmere bestemt den midtjyske hede, som er noget helt andet end millionbyen Sao Paulo, hvor Paulinho stammer fra.

Efter en tilvænningsperiode til en ny kultur og en ny måde at spille fodbold på erobrede brasilianeren pladsen som venstre back i forrige vinterpause.

Siden da har han ikke set sig tilbage og har på rekordtid spillet 57 kampe i den midtjyske trøje på højt niveau i såvel ligaen som i Champions League i efteråret.

Nu har Paulinho sat sin signatur på en ny kontrakt, der gælder indtil 2026, og det er han glad for.

– Jeg siger altid, at jeg er glad for at være her, så det er perfekt med en ny aftale. Jeg vil bevise, at jeg er i stand til endnu mere, og jeg glæder mig til at hjælpe mine holdkammerater på banen. Det betyder rigtigt meget for mig, siger Paulinho med sit velkendte brede smil på læberne.

I den forestående sæson venter der Champions League-kvalifikation senere i juli, men at vinde titler i Danmark er også et fokuspunkt for Paulinho, når snakken falder på de næste ambitioner.

– I fodbold kan man aldrig vide, hvad der sker. Først og fremmest har jeg bare fokus på at give 100 procent og spille godt i den kommende sæson, som starter lige om lidt. Jeg glæder mig til at komme i gang igen, lyder det fra Paulinho, som uddyber:

– Vi ved, at vi kan gøre det bedre end i sidste sæson. Det bliver spændende at spille europæisk fodbold igen, men vi vil selvfølgelig også have nogle trofæer. Det er vores ambition at vinde titler.

26-årige Paulinho er noteret for 57 kampe og en enkelt scoring i FCM-trøjen. Det forrygende langskudsmål mod SønderjyskE husker alle midtjyske fans, og det blev også kåret til årets mål i Danmark i 2020.

– Fantastisk indtog i Superligaen

Sportschef Svend Graversen er også meget tilfreds med forlængelsen.

– Vi er sindssygt glade for at fortsætte samarbejdet med Paulinho. Han har haft et fantastisk indtog i Superligaen det sidste halvandet år, hvor han har været ligaens bedste venstre back. Vi så også det høje niveau i Champions League. Det skal vi videreudvikle, fordi han har potentiale til endnu mere, understreger Svend Graversen.

Paulinho er én ud af fire brasilianere i truppen, og de er alle kommet til indenfor de seneste tre år.

– Forlængelsen er også et udtryk for, at vores brasilianske satsning er succesfuld. Ikke nok med hans gode præstationer på banen er han en rigtig dejlig fyr at omgås, og han er vellidt i hele truppen. Han matcher de værdier, som vi har i Midtjylland, så det er en rigtig god historie, og det glæder vi os til at fortsætte, lyder det fra Svend Graversen.

Paulinho var i den seneste sæson den hurtigste FCM’er, idet hans topfart blev målt til 34,2 km/t. Fansene kan glæde sig til at se Paulinho i aktion på MCH Arena, når 3F Superliga begynder om en uge med en hjemmekamp mod OB.

Info om sæsonkort og billetter til de første to hjemmekampe

Den nye aftale løber til den 30. juni 2026.