Førsteholdet

Pione Sisto tilbage på førsteholdet

Efter flere gode samtaler den sidste uge er Pione Sisto igen en del af førsteholdet i FC Midtjylland.

23/07/22
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

Pione Sisto og den sportslige ledelse i FC Midtjylland har i løbet af ugen haft flere møder, og på baggrund af positiv dialog er Sisto tilbage på 3F Superliga-mandskabet.

– Vi har haft flere gode snakke, hvor vi har været åbne og ærlige om det at spille i FC Midtjylland og Piones rolle på holdet. Der har vi fundet et fælles ståsted, og Pione indgår derfor nu igen i træningen på lige vilkår med de øvrige spillere i førsteholdstruppen, lyder det fra Svend Graversen.

– Som fodboldspiller og menneske er jeg meget engageret og ærlig. Jeg bærer følelserne uden på tøjet. Det kan jeg ikke lave om på, fordi det er den, jeg er, men min ageren har kunnet tolkes, som om jeg ikke respekterer hverken klubben eller mine holdkammerater, og det er jeg ked af – særligt over for jer Midtjylland-fans, fortæller Pione Sisto.

– Jeg har haft flere gode snakke med trænerne, lederne og spillerne i FC Midtjylland. Vi har talt om situationen, og vi har lært af det, der skete. De næste dage og uger handler det om at vise, at jeg er en god fodboldspiller, der sammen med holdet kan skabe gode resultater.