Førsteholdet

Politiet: Tag offentlig transport til pokalfinalen i Brøndby

Politileder opfordrer tilkørende fans til at benytte offentlig transport til og fra Brøndby Stadion for at undgå trafikpropper og ekstra ventetid før og efter pokalkampen torsdag.

25/05/22
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

I morgen torsdag den 26. maj afvikles pokalfinalen mellem OB og FC Midtjylland på Brøndby Stadion.

Der forventes mange tilskuere og dermed trafikale udfordringer særligt i timerne op til kampstart kl. 15.00 og i tiden efter slutfløjtet.

Der vil kun være få parkeringspladser ved stadion, og på grund af omfattende vejarbejde med etablering af en letbane er trafikken omlagt, begrænset eller ensrettet på visse veje i området.

– Vi anbefaler tilkørende fans at parkere køretøjer langt væk fra stadionområdet. Tag meget hellere offentlige transportmidler frem til stadion – så undgår man ekstra lang ventetid i trafikpropper både før og efter kampen, siger vicepolitiinspektør Kim Erik Hansen, Københavns Vestegns Politi.

Bilister kan med fordel parkere på det store offentlige parkeringsanlæg nær indkøbscentret City 2 i Høje-Taastrup og tage S-toget til Glostrup eller Brøndbyøster. Herfra kan man tage de almindelige buslinjer eller gå cirka 4,5 km til stadion. Der går også bus til stadion fra Brøndby Strand S-station.

Vicepolitiinspektøren tilføjer, at politiet vil være til stede i området hele dagen også for at afhjælpe trafikken, men erfaringsmæssigt opstår der alligevel flaskehalse visse steder.