Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Klubben

Praktisk info om dagens kamp mod Lyngby

Der er flere ting at være ekstra opmærksom på forud for dagens kamp mod Lyngby BK – herunder parkeringsforhold og indgange til stadion. Bliv opdateret med praktisk information her.

12/03/23
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Ændrede parkeringsforhold

Vær opmærksom på, at P5 – Faxe Kondi Parkering (grøn) er lukket resten af 2023 grundet udvidelse af Faxe Kondi-tribunen og etablering af ny parkeringsplads. Det er heller ikke muligt at parkere på P4 (rød).

I stedet kan du parkere på P2 (orange) eller P3 (blå). Kommer du inde fra byen, anbefaler vi at parkere på P3 (blå). Kommer du fra motorvejen, anbefaler vi at tage afkørsel 42 og derefter parkere på P2 (orange).

Det er også muligt at parkere på området på modsatte side af Kaj Zartows Vej (markeret med gult), men vær opmærksom på, at området kan være glat og sumpet.

Du kan se et parkeringskort med markering af de forskellige parkeringsmuligheder via linket nedenfor.

Se parkeringskort her

Kom på stadion i god tid

Netop fordi P5 er lukket, kan der være mere trafik omkring stadion op til kampen, og derfor opfordrer vi dig til at komme i ekstra god tid, så du undgår for meget kø.

Flere indgange til tribunerne

Grundet lukningen af parkeringspladsen P5 – Faxe Kondi Parkering er der flere af jer, der parkerer på P2 eller P3. Det betyder, at der kommer endnu flere folk til stadion fra modsatte side, hvilket medfører ekstra pres på den første indgang til C.C. Contractor-tribunen ved Ulveshoppen (indgang 8).

Vi gør derfor opmærksom på, at man også kan bruge indgangen til C.C. Contractor-tribunen i den anden ende (indgang 7) og dermed undgå alt for lang kø.

Det samme gør sig gældende på Faxe Kondi-tribunen, hvor der også er åbent i begge ender. Skulle der således være kø ved indgang 6 på Faxe Kondi-tribunen, kan du gå uden om byggeriet og ind af indgang 4 i modsatte ende.

Vi håber på jeres forståelse og beklager de gener, det måtte medføre jer.