Førsteholdet

Priske: Vi skal værne om vindermentaliteten

Cheftræner Brian Priske havde masser af positive ord efter tirsdagens træningskamp i Aarhus.

19/01/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Tirsdag eftermiddag bød på årets første træningskamp for Brian Priskes tropper. Mandskabet var mere end fuldtalligt i dag, hvor hele 21 spillere kom i aktion.

De leverede tilfredsstillende indsats ifølge cheftræneren, der så sit hold slå AGF med cifrene 2-0.

– Vi står tilbage med et meget positivt indtryk. Nu har vi været i gang i 8-9 dage med god træning, men det er er jo altid spændende, når man skal ud på den store bane mod et rigtigt hold, siger Brian Priske og uddyber:

– Vi fik byttet ret meget ud på holdet i løbet af kampe og havde også en masse unge med. Alle 21, der var i spil, gjorde det god, og vi så en masse gode ting både med og uden bold. Det var positivt at se, at nogle af de ting, der gerne skal kendetegne os, allerede er i spil.

Evander og Lasse Vibe noterede sig som målscorere med et sent mål i hver halvleg.

– Vi fik løbet en masse meter og kom herfra uden skader, og så er vi klar til at skrue endnu mere op for blusset, lyder det fra Brian Priske.

Opstarten kræver tilvænning

Opstarten før forårssæsonen anno 2021 er altså i fuld gang, men der er også blot to uger til FC Midtjyllands første kamp i ligaen.

Derfor er det et stort fokuspunkt at være fysisk klar fra start, mens resultaternes betydning i høj grad handler om at dyrke vindermentaliteten.

– Tilvænningen til at spille kampe igen efter tre ugers pause er det vigtigste. Kroppen skal vænnes til tempoet og intensiteten, som kræves, men det er da klart, at der også er noget kultur og mentalitet i det. Det er vigtigt at præstere og levere hver eneste gang, pointerer Brian Priske og fortsætter:

– Det gjorde vi i dag og vandt fortjent. Det er den vindermentalitet, vi skal værne om.

Der venter truppen yderligere tre testkampe (24., 28. og 29. januar), som alle bliver streamet på FC Midtjyllands Youtube-kanal.