Førsteholdet

Raphael Onyedika er Månedens Unge Spiller i 3F Superliga

Den talentfulde midtbanedynamo er netop blevet kåret til Månedens Unge Spiller i 3F Superliga i oktober.

06/11/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Efter en række stærke præstationer i oktober måned, som blev kronet med to mål og en assist i søndags i Randers, har eksperterne kåret Raphael Onyedika til Månedens Unge Spiller i landets bedste række.

Kåringen kommer efter en succesfuld FCM-måned, hvor holdet har hentet ti ud af tolv mulige point i ligaen, hvilket Onyedika har bidraget til med startpladser i alle kampe og sine to første mål i 3F Superliga.

Raphael Onyedika vinder prisen foran Victor Lind, Malthe Højholt, Anis Slimane, Max Fenger og Morten Frendrup, som også var nomineret. Her har et ekspertudvalg bestående af syv eksperter fra danske fodboldmedier altså valgt Onyedika som den bedste spiller født i 2001 eller senere.

Dermed er det anden måned i træk, at en tidligere akademispiller vinder kåringen, efter Gustav Isaksen snuppede titlen i september måned.

20-årige Raphael Onyedika er i gang med sin første sæson på seniorplan i FC Midtjylland, hvor han lynhurtigt er gået ind som en profil og har spillet 23 ud af 24 mulige kampe i denne sæson.

Du kan læse nærmere om, hvordan den nigerianske midtbanespiller har oplevet sin udvikling i den artikelserie, vi kørte på fcm.dk for tre uger siden.

Fra akademi til Europa League: – Planen har været perfekt

Stort tillykke med kåringen til Raphael Onyedika.