Førsteholdet

Reaktioner efter det tabte skridt

Målscorer Mads Bech og keeper Jonas Lössl sætter ord på nederlaget mod Brøndby.

21/04/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Mulighederne for en sen udligning var til stede, men faktum er, at aftenens kamp resulterede i tre point til Brøndby.

– Jeg er skuffet over, at vi taber. Vi lukker to ind i 1. halvleg, og det bliver udslagsgivende, siger Jonas Lössl og fortsætter:

– Vi putter Brøndby under massivt pres i 2. halvleg og skal også komme på 2-2. Derfor står vi med en ærgerlig følelse, fordi det var nogle små detaljer, som ikke gik vores vej. Nu har vi dem igen på hjemmebane om to uger, og der skal vi vinde. Så simpelt er det.

Der er ingen tvivl om, at aftenens nederlag gør ondt. Ikke desto mindre har Mads Bech – som reducerede til 2-1 i midten af 2. halvleg – fortsat stor tro på sig selv og sine holdkammerater.

– Det her er en enkelt kamp tabt. Nu skal vi ud at jagte, og det starter allerede fra næste runde. Der skal vi ud at have tre point, siger den 25-årige midterforsvarer og fortsætter:

– Selvfølgelig tror vi fortsat på det. I 2. halvleg viste vi gode takter, og det skal vi bygge videre på. Kan vi spille sådan i de resterende kampe, ligger der mange point forude.

– Nu ærgrer vi os i 24 timer, og så klør vi på til træning. Vi går hårdt efter at slå tilbage og få tre point næste mandag.

Mandag morgen skydes en ny træningsuge i gang, inden Silkeborg IF er modstanderen på JYSK Park syv dage senere – den 29. april kl. 19.00.