Førsteholdet

Reaktioner på nederlag mod SønderjyskE

Erik Sviatchenko og Pione Sisto sætter ord på åbningsnederlaget i Haderslev, hvor Pione Sisto gjorde comeback i FC Midtjylland-trøjen.

11/09/20
Jens Risom
Foto: Getty Images

Den første kamp i 3F Superligaen resulterede i et 2-0-nederlag på udebane mod SønderjyskE. Anfører Erik Sviatchenko peger på kampens første scoring som en vigtig faktor for udfaldet.

– Vi presser på så lang tid som muligt, men det er klart, at det første mål bliver afgørende. Det bliver svært, efter de scorer til 1-0. De har det, som de vil have det på det tidspunkt, og så ryger vi ind i en kontrakniv, siger Erik Sviatchenko.

Sønderjydernes mål blev begge scoret i 2. halvleg, efter især Anders Dreyer var tæt på at bringe midtjyderne foran. Skarpheden var dog størst hos hjemmeholdet, der først i de døende minutter afgjorde kampen til 2-0.

Sisto på banen

I den forgangne uge blev Pione Sisto præsenteret i FC Midtjylland. I dag gjorde han comeback på banen, da han midtvejs i 2. halvleg blev skiftet ind på venstre kant.

– Jeg havde sommerfugle i maven før kampen. Man venter jo konstant på at få lov at spille den første kamp, så det var fedt at komme ind, lyder det fra Pione Sisto.

Holdkammeraten Erik Sviatchenko var ligeledes glad for at se kantspilleren tilbage i FC Midtjylland-trøjen.

– Det var dejligt at se Pione på banen. Det er bedre at blive kastet ind i det frem for, at man venter. Han gjorde det rigtigt fint, da han kom ind. Det var desværre ikke nok, men det er fedt at have ham i gang, pointerer Erik Sviatchenko, der peger på Sisto acceleration som en kompetence, holdet kan få meget ud af.

Erik Sviatchenko og Pione Sisto skal sammen med resten af holdkammeraterne forsøge at revanchere aftenens nederlag på onsdag, når Young Boys venter i Champions League-kvalifikationen.