Klubben

Release Party på MCH Arena: Ny hjemmebanetrøje lanceres i morgen

I morgen lancerer vi vores nye hjemmebanetrøje for sæson 21/22, og vil du have fingrene i den med det samme, kan du købe den til Release Party på MCH Arena tirsdag kl. 16.00. Se programmet for dagen her.

12/07/21
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Bliv helt klar til den nye sæson, når vi tirsdag den 13. juli kl. 16.00 holder Release Party i forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmebanetrøje til sæson 21/22. Arrangementet finder sted fra kl. 16.00-19.00 på MCH Arena, så du har rig mulighed og god tid til at få fingrene i den nye trøje blandt de første.

Køber du den nye trøje, får du samtidig to billetter til en FCM-kamp på MCH Arena.

Dagens program

Vi lancerer trøjen i morgen tirsdag kl. 11.00, hvor du kan købe den online på ulveshoppen.dk. Senere samme dag holder vi Release Party på MCH Arena.

Vi slår dørene op kl. 16.00, hvor du kan se og købe den nye trøje. Vi byder på pølser og sodavand på vores regning, mens DJ Roman sørger for musikken. De første 300, der køber trøjen, får en flaske Faxe Kondi-champagne med i hatten.

Du kan møde Brizze og resten af Brizze FC, ligesom du også kan hilse på Freestyle Mikkel. Ronnie “Ronson” sørger for halvlegsshowet, hvor du kan vinde præmier for over 5.000 kr.

Du kan også tage et kig ind på stadion og se den nyanlagte bane og prøve at sidde i spillernes nye udskiftningsstole.

Skal du have din favoritspillers navn på din nye trøje, kan navnetryk på dagen købes til kun 100 kr., og så står vores fotograf klar til at tage et billede af dig i trøjen, som du får med hjem med det samme.

Endelig kan du også købe det nye træningstøj, som spillerne træner i.

Vi glæder os til at se dig til Release Party på MCH Arena.