Førsteholdet

Ronnie Schwartz skifter til Charlton

Fremover skal 3F Superliga-topscoreren fra sidste sæson score mål for Charlton Athletic i League 1.

04/01/21
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

31-årige Ronnie Schwartz forlader FC Midtjylland til fordel for London-klubben Charlton, der spiller med i toppen af den tredjebedste række i England, League 1.

– Ronnie har fået en god mulighed i Charlton, som har fået en ny dansk ejer, og vi under ham at tage derover og få succes på banen, fortæller Svend Graversen.

– Vi er utroligt glade for det samarbejde, vi har haft med Ronnie, hvor især hans bidrag til mesterskabet vil blive husket. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke i Charlton, lyder det fra sportschefen.

Jeg har sat mit aftryk

Ronnie Schwartz kom til FC Midtjylland tilbage i januar sidste år. Siden blev det til seks mål i 16 kampe for den 31-årige angriber. De seks mål sikrede Ronnie Schwartz titlen som topscorer i 3F Superligaen sammen med mesterskabet i sidste sæson, som også var hans første i karrieren.

– Da FC Midtjylland kom på banen, var jeg ikke i tvivl. Det er det bedste hold i Danmark og lå til at vinde mesterskabet. Det har været stort for mig at være en del af, og samtidig tilkæmpede jeg mig topscorertitlen, som har været et personligt mål, fortæller Schwartz.

– Jeg føler, at jeg har sat mit aftryk i klubben. Selvom jeg ikke har spillet meget det sidste halve år, er jeg glad for min tid i FC Midtjylland, hvor jeg har mødt mange gode mennesker. Jeg kigger tilbage på titlerne, som jeg aldrig vil være foruden, og nu glæder jeg mig til et spændende kapitel i Charlton. Jeg savner at spille kampe og score mål, slutter Plaffeministeren.

Charlton ligger i øjeblikket på 6. pladsen i League 1.

Vi takker Ronnie Schwartz for indsatsen i FC Midtjylland og ønsker ham held og lykke i England.