Klubben

Sæsonkortholdere kan nu trække billet til Randers-kampen

Vi har netop åbnet for, at sæsonkortholdere kan trække billet til kampen mod Randers FC. Se relevant information om billetter og sæsonkort her.

17/09/20
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Bolden ruller igen i 3F Superligaen, og vi glæder os til at byde jer velkommen til den nye sæson. Første 3F Superliga-kamp på MCH Arena er mod Lyngby BK lørdag den 19. september kl. 15.30, og allerede lørdagen efter tager vi imod Randers FC kl. 17.00.

Her er vi fortsat omfattet af corona-retningslinjerne, hvor vi bl.a. maksimalt må have 500 personer i hver sektion, og derfor er tingene lidt anderledes, end de plejer. Vi beder dig derfor læse nedenstående grundigt igennem, hvis du har sæsonkort eller ønsker at købe billet til kampen.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til nedenstående eller sæsonkort/billetter, skal du skrive til billetsalg@fcm.dk. Der er travlt i billetafdelingen op til kampene, så vi håber på din tålmodighed. Vi bestræber os på at besvare alle e-mails inden for 48 timer i hverdagene.

Vigtig information

Vi har samlet al relevant information i nogle forskellige punkter, og vi opfordrer især sæsonkortholdere til at læse det hele igennem, så de er bedst muligt klædt på til kampene.

Afhentning af sæsonkort

Har du gentegnet til Premium Sæsonkort, skal du have et nyt fysisk sæsonkort. Det gælder også, hvis du har gentegnet til Standard Sæsonkort, men af forskellige årsager har bedt om at få et nyt sæsonkort.

Har du købt et helt nyt sæsonkort, skal det naturligvis også afhentes.

Afhentning af nye sæsonkort kan ske i foyeren på MCH Arena på følgende dage:

 • Torsdag 17/9 kl. 9.00-20.00
 • Fredag 18/9 kl. 9.00-16.00
 • Mandag 21/9 kl. 9.00-16.00
 • Tirsdag 22/9 kl. 9.00-16.00

Har du ikke mulighed for at afhente dit sæsonkort på et af ovenstående tidspunkter, kan du skrive til os på billetsalg@fcm.dk og aftale nærmere, hvordan du får dit sæsonkort.

Vi beklager naturligvis, at du ikke kan afhente dit sæsonkort i Infohuset før kampene, men grundet corona-restriktioner kan vi ikke åbne Infohuset som det ser ud lige nu.

Vær opmærksom på, at du godt kan komme ind til vores kampe uden dit fysiske sæsonkort, da du grundet corona-situationen skal trække billet til vores kampe. Læs mere om det i punktet "Sæsonkortholdere har førsteret til kampene".

Har du gentegnet til et Standard Sæsonkort med samme plads som sidste sæson, skal du bare genbruge dit sæsonkort fra sidste sæson.

Sæsonkortholdere har førsteret til kampene

Som det har været tilfældet i slutningen af sidste sæson, har vores sæsonkortholdere førsteret til at trække billetter til kampene. Alle sæsonkort er spærret, så derfor skal man have en billet til kampen. Sæsonkortholdere kan trække én gratis billet pr. sæsonkort efter "først til mølle"-princippet, og alle sæsonkortholdere har mulighed for at trække billet til alle 3F Superliga-kampe.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at du kommer til at sidde på din faste plads/tribune. Hvert andet sæde på stadion er spærret af, så derfor kan du risikere at skulle sidde på en anden plads.

Hvornår kan sæsonkortholdere trække billetter?

Nedenfor kan du se, hvornår vi åbner for, at sæsonkortholdere kan trække billet til de forskellige kampe. Vi opdaterer listen løbende, så hold øje her på siden.

 • Billetter til Lyngby-kampen kan trækkes fra torsdag den 10. september kl. 19.00.
 • Billetter til Randers-kampen kan trækkes fra torsdag den 17. september kl. 12.00.

Sæsonkortholdere er garanteret en plads, hvis man trækker sin billet indenfor 48 timer. Herefter kan vi ikke garantere en plads, men det er fortsat muligt at trække en billet, såfremt der er ledige pladser.

Træk din billet her

Vær opmærksom på, at du skal have gennemført transaktionen og fået vist et stort grønt flueben på din skærm, før billetten er i hus. Det er ikke nok at have haft billetten i kurven, hvis du efterfølgende ikke har gennemført transaktionen.

Vi anbefaler, at du ikke bruger Internet Explorer som browser, da vi ofte oplever en begrænsning i billetsystemets funktioner, når man bruger denne browser.

Alle billetter skal være personlige

Grundet stramme regler i forhold til at kunne opspore eventuel smitte blandt tilskuerne, skal alle billetter være personlige – det vil sige, at dit eget navn skal stå på billetten. Du kan altså ikke som sæsonkortholder trække en billet med dit eget navn og give den til en ven.

Har du ikke en billet med dit eget navn, vil du ikke blive lukket ind til kampen. Du skal desuden på forlangende kunne fremvise et gyldigt ID (kørekort, sundhedskort el.lign.), der matcher navnet på billetten. Ellers vil du blive afvist ved indgangen.

Sådan bliver en billet personlig

Sæsonkortholdere kan trække én billet pr. sæsonkort. Når man har fundet en plads på stadion og lagt pladsen i kurven, skal du i feltet "Modtagers e-mail" indtaste din egen e-mail. Dermed bliver dit eget navn vist på billetten.

Sæsonkortholdere kan også trække billet til andre sæsonkortholdere. Er I f.eks. tre sæsonkortholdere, der normalt går til fodbold sammen, kan man finde tre ledige pladser og lægge dem i kurven. På hver billet skal man så angive en "Modtagers e-mail". Her skal man indtaste e-mailen på de sæsonkortholdere, man trækker billet til. Dermed vil der på billetten stå navnet på de sæsonkortholdere, hvis e-mail er tastet ind, og dermed er billetten personlig.

Ændring af navn på en billet

Har du mod forventning en billet uden dit eget navn, skal du skrive til billetsalg@fcm.dk med billetnummer på den billet, der skal ændres navn på og e-mail-adressen på den, hvis navn skal stå på billetten. Det er vigtigt, at det navn, der skal stå på billetten, har en konto i vores billetsystem med egen unik e-mail-adresse.

Opret en konto her

OBS. Det koster et håndteringsgebyr på 25 kr. pr. billet at ændre navn. Beløbet skal overføres på MobilePay til FCM Billetsalg på nummeret 699209.

Parkeringsinfo for sæsonkortholdere

Til denne sæson har vi ændret vores parkeringsforhold, så parkeringspladsen bag Faxe Kondi-tribunen (P5) kun er forbeholdt vores sæsonkortholdere – både Standard og Premium. Det betyder, at du mod fremvisning af dit sæsonkort kan parkere på P5, så du altid holder tæt på stadion.

Adgang til parkeringspladsen foregår efter "først til mølle"-princippet. Er der ikke flere ledige pladser, henviser vi i stedet til parkering på P2 og P3.

Vær opmærksom på, at du som sæsonkortholder godt kan parkere på P5, selvom du ikke har afhentet dit fysiske sæsonkort. Når du som sæsonkortholder trækker en gratis billet, vil der på billetten være en rød boks med parkeringsadgang til P5. Mod fremvisning af billetten kan du parkere på P5.

Parkeringsændringerne betyder også, at du som almindelig billetkøber ikke kan holde på denne parkeringsplads. Vi henviser i stedet til parkering på P2 og P3.

Se parkeringsoversigt

Vigtig info om Premium Sæsonkort

Har du købt eller gentegnet til et Premium Sæsonkort, har du forskellige fordele med i sæsonkortet.

Med et Premium Sæsonkort har du mulighed for at låne et tæppe, når du besøger MCH Arena. Tæpperne afhentes ved indgangene til stadion og udleveres ved fremvisning af dit Premium Sæsonkort. Husk at aflevere tæppet igen, når du forlader MCH Arena.

OBS. Til de første kampe mod Lyngby BK og Randers FC vil der desværre ikke være mulighed for at låne et tæppe, da vi endnu ikke har fået tæpperne hjem.

Samtidig har du i boderne mulighed for at hente gratis forsyninger af kaffe/kakao ved fremvisning af dit Premium Sæsonkort.

Endelig giver vi hvert år en unik fangave til alle med Premium Sæsonkort. Vi er i gang med at lave en fed gave, og vi giver nærmere besked, når den er klar.

Under punktet "Afhentning af sæsonkort" kan du læse mere om, hvordan du får fat i dit nye sæsonkort.

Kommer billetter i åbent salg?

Når sæsonkortholderne har haft mulighed for at trække deres billetter, får andre forskellige grupper mulighed for at trække billetter, bl.a. vores samarbejdsklubber og andre, der også har adgang til vores kampe.

Er der ledige billetter herefter, vil de resterende billetter blive sat i åbent salg. Nedenfor kan du se, hvornår vi åbner for salget, såfremt der er ledige billetter:

 • Billetter til Lyngby-kampen sælges fra onsdag den 16. september kl. 12.00.
 • Billetter til Randers-kampen sælges fra onsdag den 23. september kl. 12.00.

Her gælder de samme regler om, at alle billetter skal være personlige. Du skal altså have en konto i vores billetsystem oprettet i dit eget navn og din egen e-mail for at din billet kan blive personlig.

Du kan godt købe billetter både til dig selv og andre, men på hver billet i kurven skal du via feltet "Modtagers e-mail" indtaste e-mail-adressen på én, der har en konto i vores billetsystem. Dermed kommer vedkommendes navn på billetten, og den er dermed personlig.

Man skal sidde på den anviste plads, jf. Divisionsforeningens retningslinjer for at mindske eventuel spredning af Covid-19.

Udebaneafsnittet er for FCM-fans

Udebaneafsnittet på eToro-tribunen benyttes til kampene kun af FCM-fans, så du kan roligt vælge pladser der. Der vil være fastmonterede sæder på C.C. Contractor-tribunen og udebaneafsnittet, da det er et krav, at man sidder ned under kampene.

Nyhed: Foodtrucks fra KøkkenPiraterne

Boderne på MCH Arena er åbne til kampen fra 70 min. før kampstart som sædvanligt. Desuden vil der på Faxe Kondi- og C.C. Contractor-tribunen være foodtrucks fra KøkkenPiraterne, hvor du kan købe gourmet streetfood.

Ta' trygt til fodbold på MCH Arena

Du kan trygt gå til fodbold på MCH Arena. Vi sørger for, at vi lever op til myndighedernes retningslinjer i forhold til bl.a. sektionering, afstandskrav og muligheder for afspritning. Desuden udleverer vi gratis mundbind ved indgangene til alle tilskuere, der ønsker det.

Vi opfordrer til, at alle følger nedenstående retningslinjer:

 • Download app'en SMITTE STOP fra Sundhedsstyrelsen.
 • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og ved afgang.
 • Bliv så vidt muligt på din anviste siddeplads før og under kampen.
 • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
 • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere m.m.
 • Nys i ærmet, undgå kram, highfives og tæt kontakt med personer, der ikke er nærtstående.
Ingen tilskuere til europæisk kamp

Onsdag den 30. september kl. 21.00 spiller vi hjemme på MCH Arena mod SK Slavia Praha i playoff-runden til Champions League-gruppespillet. Ifølge UEFA's retningslinjer er det ikke tilladt at lukke tilskuere ind til kampen. Derfor kan du ikke bruge dit Premium Sæsonkort til kampen, som du ellers ville have haft adgang til.

Nyt kampprogram for fodboldelskeren

Til sæsonens første hjemmekamp i 3F Superligaen præsenterer vi et nyt format af vores kampprogram. Der bliver skruet op for indholdet, som fremover kommer til at give både analyse og indsigt i kampen, spillerne og de bagvedliggende data – der er rigtig meget for fodboldelskeren.

Derudover giver kampprogrammet også et rigtig godt overblik over, hvad der sker på kampdagen – og du får et overblik over menuerne i de nye foodtrucks med gourmet street food.

Sidst men ikke mindst, så har du med kampprogrammet mulighed for at blive udtrukket til den nye pausekonkurrence "Halftime Hero", hvor du har mulighed for at gå hjem med 10.000 kroner ekstra i lommen eller et gavekort på 300 kr. fra Jack & Jones.

Kampprogrammet koster 20 kr. og kan købes ved MCH Arena.