Klubben

Sæsonkortholdere kan få en gratis billet til Røde Stjerne-kampen

Point mod Røde Stjerne (Crvena Zvezda) er afgørende i jagten på videre avancement i Europa League, og derfor sikrer vores hovedsponsor, Arbejdernes Landsbank, at alle sæsonkortholdere kan få en gratis billet til kampen.

05/10/21
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Vores hovedsponsor – Arbejdernes Landsbank – sikrer alle vores sæsonkortholdere en gratis billet til kampen mod Røde Stjerne (Crvena Zvezda) i Europa League-gruppespillet, når det serbiske hold kommer til Herning torsdag den 21. oktober kl. 18.45. Det er vi sindssygt glade for. Initiativet er taget på baggrund af, at holdet, staben, organisationen og alle fans kæmpede hele sidste sæson for at få adgang til at spille europæiske kampe. Nu er vi i gruppespillet, og vi har brug for maksimal opbakning for at få tre point.

Når alt kommer til alt, så ved vi alle, at jo flere vi er på MCH Arena, jo mere hjælper vi vores hold. Derfor håber vi også, at vores sæsonkortholdere bliver glad for tilbuddet fra Arbejdernes Landsbank.

Fra klubben skal der lyde en stor tak til Arbejdernes Landsbank.

Eksklusivt for sæsonkortholdere

Tilbuddet om en billet til FC Midtjylland – Røde Stjerne (Crvena Zvezda) torsdag den 21. oktober kl. 18.45 er eksklusivt for FCM-sæsonkortholdere og gælder kun til denne kamp.

Vilkår for sæsonkortholdere

Hvis sæsonkortholdere vil have en gratis billet, kan den trækkes fra torsdag den 7. oktober kl. 10.00 og frem til mandag den 11. oktober kl. 10.00 på billetsalg.fcm.dk. Efter denne dato åbner billetsalget for alle andre. Sæsonkortholdere vil fortsat kunne trække en gratis billet, men vi kan ikke længere garantere en plads.

Vær opmærksom på, at man som sæsonkortholder ikke er garanteret sin faste plads, hvis man har sæsonkort på Faxe Kondi- eller Etoro-tribunen, da UEFA har inddraget en mængde pladser på stadion – bl.a. nogle pladser, som vores sæsonkortholdere sidder på. Til gengæld får sæsonkortholdere mulighed for at trække en gratis billet før det almindelige billetsalg åbner, så man forhåbentligt kan få en bedre plads.

Husk også, at alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er der siddepladser på C.C. Contractor-tribunen og på udebaneafsnittet.

Hvert sæsonkort giver adgang til én plads på stadion. Man kan godt trække gratis billetter til andre sæsonkortholdere, hvis man ønsker at sidde ved siden af hinanden. Det kræver blot, at man i indkøbskurven i billetsystemet indtaster de andre sæsonkortholderes e-mail-adresser på billetterne. Dermed bliver billetten tildelt de andre sæsonkortholdere.

Vi har lavet en videoguide, hvor man kan se, hvordan sæsonkortholdere trækker en gratis billet til sig selv og/eller til andre sæsonkortholdere.

Sådan trækker sæsonkortholdere billet