Klubben

Sæsonkortholdere kan trække billet til FCK-kampen

Vi har netop åbnet op for, at vores sæsonkortholdere kan trække billet til kampen mod F.C. København på torsdag. Læs om mulighederne her.

16/04/21
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Superligaordningen er trådt i kraft igen, og vi har derfor inddelt MCH Arena i sektioner á 500 tilskuere til den kommende hjemmekamp mod F.C. København.

Som sæsonkortholder har du førsteret til at trække billet til kampen. Der er dog masser af restriktioner, du skal kende til. Derfor beder vi dig læse nedenstående grundigt igennem, så du er bedst muligt klædt på og får en god oplevelse, når du besøger MCH Arena.

Vilkår for sæsonkortholdere

Som sæsonkortholder kan du (sammen med sponsorer) allerede nu få billet til kampen efter “først til mølle”-princippet. Herefter åbnes for andre grupper, f.eks. FCM Klubsamarbejdet, og skulle der efterfølgende være ledige pladser, forventer vi, at de bliver sat til salg i løbet af onsdag. Tilmeld dig via linket nedenfor, hvis du ønsker at få besked, så snart vi ved mere om løssalgsbilletter.

Skriv dig op til billetinfo

Hvert sæsonkort giver adgang til én plads på stadion.

Hvis du ønsker at sidde sammen med andre sæsonkortholdere, kan du godt vælge flere pladser på stadion, så længe du indtaster e-mail-adresserne, som er tilkoblet de andre sæsonkort.

Vi gør opmærksom på, at grundet sektioneringen på stadion er pladserne fordelt på flere tribuner, og vi kan derfor ikke garantere, at du kan sidde på din egen plads.

Vi har fortsat et begrænset antal pladser på stadion, og hvis det derfor ikke lykkes dig at få en billet i denne omgang, vil der igen være en kompensationsordning ved sæsonens afslutning.

Coronapas er et krav

Alle, der skal have adgang til stadion på kampdagen, skal kunne bevise, at de ikke er smittede. Vores kontrollører har derfor ret til at nægte dig adgang, hvis ikke du kan fremvise et gyldigt coronapas.

Hvad er et coronapas?

Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, testet negativ (med en PCR- eller antigentest) indenfor 72 timer eller tidligere har været smittet. På linket nedenfor kan du læse helt præcist, hvilke muligheder du har for at fremvise et coronapas.

Vi anbefaler derfor, at du læser reglerne om coronapas grundigt og i god tid inden kampen, så du er sikker på at kunne fremvise et coronapas, når du kommer til fodbold på MCH Arena. Der er ikke krav om fremvisning af coronapas for børn under 15 år, men vi anbefaler at gøre det alligevel af hensyn til andre tilskuere på stadion.

Skal du testes for at være sikker på, at dit coronapas er gyldigt til torsdagens kamp, skal testen foretages tidligst tirsdag morgen den 20. april.

Sådan bruger du coronapas

Ændring af kamptidspunkt

Da vi har fået mulighed for at få tilskuere på stadion, er kamptidspunktet ændret. Kampen spilles derfor på torsdag den 22. april kl. 20.15. Dørene til stadion åbner kl. 19.05.

Træk din billet her