Klubben

Sæsonkortholderes forkøbsret til pokalfinalen starter i dag

Sæsonkortholdere har forkøbsret på billetter til pokalfinalen den 26. maj, og den starter i dag kl. 12.00. Her er alt, du skal vide, hvis du ønsker billet til pokalfinalen.

10/05/22
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Den 26. maj kl. 15.00 spiller vi sæsonens sidste kamp, når vi møder OB i finalen i Sydbank Pokalen på Brøndby Stadion. Sæsonkortholdere har forkøbsret på billetter til finalen, og den starter i dag kl. 12.00.

Sæsonkortholdere køber billetter til pokalfinalen på vores almindelige billetside (billetsalg.fcm.dk), hvor man fra forsiden skal vælge banneret med pokalfinalen.

Når sæsonkortholdere køber billetter, skal man være logget ind i billetsystemet med den konto, som man har sit sæsonkort på – ellers kan man ikke købe. Man kan købe flere billetter end blot til sig selv, så der er mulighed for at invitere venner eller familie, som ikke har et sæsonkort, med til pokalfinalen.

Sæsonkortholdere har 48 timers forkøbsret. Torsdag den 12. maj kl. 12.00 åbner billetsalget for alle andre. Herefter kan sæsonkortholdere stadig købe billet, men de mest eftertragtede pladser kan være taget.

Kør selv eller tag med bussen

Prisen for billetter til pokalfinalen er 250 kr. både for voksne og børn. Kører man selv til Brøndby Stadion, kan man nøjes med kun at købe billet til kampen, men ønsker man transport med bus, kan man købe en pakke med både billet og bustransport. Prisen for pakken er 599 kr. for voksne og 499 kr. for børn (0-13 år), og der er opsamlingssteder 18 forskellige steder i landet.

Få alt at vide om pokalfinalen

Vi har lavet en pokalfinaleside på fcm.dk, hvor vi har samlet al information om billetter, transport, fanfest og hvad der ellers er værd at vide. Det er derfor en god idé at tage et grundigt kig på siden, så man kan få svar på de mest almindelige spørgsmål, inden man skal købe billet.

Vi opdaterer siden løbende, efterhånden som der kommer yderligere information om pokalfinalen.

Læs alt om pokalfinalen