Klubben

Scan Global Logistics forlænger partnerskabet med FC Midtjylland

Scan Global Logistics skriver under på en ny aftale med FC Midtjylland, der strækker sig fra årsskiftet og to år frem. Kommerciel direktør Jacob Jørgensen fortæller, at det fortsatte partnerskab er en vigtig blåstempling i det midtjyske.

21/12/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Året rundes af med en vigtig nyhed fra den kommercielle gren af FC Midtjylland, idet Scan Global Logistics har skrevet under på en ny toårig aftale gældende fra årsskiftet.

I forvejen har logistikvirksomheden været en vigtig partner i det midtjyske siden februar 2022, hvor man blandt andet har lagt navn til hovedtribunen på MCH Arena, Scan Global Tribunen.

Derudover pryder Scan Global Logistics også opvarmningstøjet på 3F Superligatruppen. Nu skruer virksomheden yderligere op og får også en skybox-plads i det nye byggeri på MCH Arena, der forventes at stå klar til den første hjemmekamp i 2024.

– Vi har et fantastisk samarbejde med Scan Global Logistic, der er en professionel og international virksomhed, som vi både kan lade os inspirere og lære af, siger kommerciel direktør i FCM, Jacob Jørgensen, og fortsætter:

– Matchet mellem Scan Global Logistic og FCM er perfekt, både hvad angår DNA, ambitioner og visioner, så vi glæder os meget over det udvidede samarbejde med en vores store og vigtige partnere.

Scan Global Logistics har hovedsæde i København og over 3.500 medarbejdere på verdensplan. I den fremadstormende virksomhed, der kan spejle sig i den midtjyske fodboldklubs visioner og værdier, vækker den nye aftale ligeledes stor glæde:

– Vi har været særdeles glade og stolte partnere af FC Midtjylland og de relationer, vi undervejs har fået.

– Derfor var det også et naturligt skridt at fortsætte partnerskabet for os samt at investere yderligere i en af de nye lækre skybokse, som jeg er sikker på, vi vil få stor glæde af, lyder det fra Steen Søgård, Regional CEO for Scan Global Logistics i Norden.

Scan Global Logistics

  • Transport- og logistikvirksomhed stiftet i 1975
  • Tilbyder logistikløsninger på verdensplan via vej, bane, sø og luft
  • Mere end 3.500 medarbejdere verden over
  • Hovedsæde i København