Klubben

Seneste nyt om Kristoffer Olsson

Kristoffer Olsson er blevet overflyttet til Hammel Neurocenter, hvor han nu er i hænderne på specialister i rehabilitering af neurologiske lidelser.

18/03/24
Mads Jakobsen
Foto: FC Midtjylland

Som bekendt mistede FC Midtjyllands 28-årige svenske landsholdsspiller Kristoffer Olsson den 20. februar i år bevidstheden i sit hjem og blev indlagt på Århus Universitetshospital, hvor undersøgelser viste, at han var ramt af flere små blodpropper i hjernen, som følge af en ekstrem sjælden betændelsestilstand i hjernens kar.

Kristoffer er nu udfaset af respirator og derfor blevet overflyttet til Hammel Neurocenter. Hammel Neurocenter er et anerkendt behandlingscenter specialiseret i avanceret rehabilitering af neurologiske lidelser, og her vil eksperter give Kristoffer den målrettede behandling og støtte, som han har brug for.

Desværre har Kristoffer endnu ikke genvundet hverken motorisk funktion eller sine verbale evner. Specialisterne vurderer, at rehabiliteringsperioden vil strække sig over adskillige måneder, og hans tilstand vurderes løbende og fordrer yderligere undersøgelser og behandling, hvorfor det endnu er for tidligt at give en endelig prognose.

Den 28-årige FCM-spiller er fortsat omgivet af sin nære familie og dele af FC Midtjyllands stab.

Tak til det sundhedsfaglige personale

– Vi i FC Midtjylland vil gerne takke det sundhedsfaglige personale på Århus Universitetshospital for den dedikerede og yderst professionelle behandling, som Kristoffer har modtaget under sin indlæggelse, ligesom den omsorg og støtte, han og familien er blevet mødt med, har været af uvurderlig betydning, siger administrerende direktør, Claus Steinlein.

På grund af den alvorlige situation henstilles der venligst til, at offentligheden stadig vil respektere, at Kristoffer, hans familie og de eksperter, der arbejder med ham, fortsat har brug for ro og fred, så fokus fuldt ud kan holdes på Kristoffers rehabilitering.