Klubben

Sidste chance for bustransport til pokalfinalen

Overvejer du at tage med bus til finalen i Sydbank Pokalen den 26. maj på Brøndby Stadion, er der sidste chance for køb af billetter med bustransport i dag torsdag kl. 12.00.

19/05/22
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Der er godt gang i salget af billetter til pokalfinalen – både med og uden bustransport, og netop billetter med bustransport skal snart bestilles, hvis du skal nå det inden deadline.

Vi lukker for salget af billetter med bustransport i dag torsdag den 19. maj kl. 12.00. Det skyldes, at der venter et stort koordineringsarbejde i forhold til at få planlagt ruter og afgangstider for flere tusinde personer i rigtig mange busser.

Ønsker du således billetter til pokalfinalen med bustransport, skal du altså købe dine billetter senest i dag kl. 12.00. Du kan vælge opsamling hele 18 forskellige steder i landet.

Efter kl. 12.00 kan man stadig købe billet til selve kampen, men så skal man selv sørge for transport til Brøndby Stadion.

Årets største fodboldfest står for døren

Uanset om du køber billetter med eller uden bustransport, kan du se frem til årets største fodboldfest til pokalfinalen – en fed dag sammen med masser af andre FCM-fans på Brøndby Stadion.

  • Stor fanzone for FCM-fans inden kampen
  • Masser af musik og underholdning på scenen i fanzonen
  • Stort udbud af mad og drikke
  • Sjove aktiviteter for både voksne og børn

Der venter altså et fedt program for dagen, og du kan se det hele og købe billet via linket nedenfor.

Se program og køb billet