Førsteholdet

Skadesopdatering fra Marrony: Tak for støtten

Marrony har gennemgået en vellykket operation og genoptræner indtil start januar i Brasilien tæt på sin familie. Offensivspilleren glæder sig over støtten fra FC Midtjylland og hepper på holdet fra sidelinjen.

15/11/23
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Det gjorde ondt på alle i FC Midtjylland, da Marrony tilbage i slutningen af september måtte udgå med en grim skade efter et uheld i de sidste minutter af hjemmekampen mod OB.

Sidenhen viste det sig, at den 24-årige brasilianer var blevet ramt af en alvorlig knæskade, som holder ham ude i 12 måneder.

Lang pause venter Marrony

Marrony gennemgik fornyligt en vellykket operation, og i samråd med klubben er det blevet besluttet, at han genoptræner i Brasilien frem til det nye år. På den måde kan han være tæt på familien og fokusere fuldt og fast på at komme godt fra land med sin rehabilitering.

Offensivspilleren udtrykker stor taknemmelighed over FC Midtjyllands støtte i en svær tid, som han prøver at få det bedste ud af.

– Det var en stor operation, men på trods af det går min genoptræning godt. Jeg har det godt efter omstændighederne og får hjælp af hele min familie.

– Den støtte, jeg får fra min familie, er lige hvad jeg har brug for. Det gør mig roligere og gladere. Derfor betød det også meget, at staben og klubben besluttede, at første del af min genoptræning skulle foregå i Brasilien. Alle ved, det er en svær skade, som vil holde mig væk fra banen i lang tid, så jeg takker for deres forståelse.

Nu glæder Marrony sig til at se alle FCM’ere igen, når han vender retur til januar.

– Jeg glæder mig til at se dem allesammen; spillere, trænerteamet, medarbejderne. Jeg følger holdet tæt i mellemtiden og hepper på dem herfra, siger Marrony.