AGF vandt 3-2 i dagens reservedyst, hvor der var spilletid til Marrony.

13/09/21
Mads Jakobsen

Referatet er skrevet af 14-årige Mads T. Nielsen, der i denne uge er i praktik. Han går til dagligt i 9. klasse på Petersmindeskolen i Vejle.

Reserveligaen vendte i dag tilbage efter landsholdspausen, hvor AGF gæstede bane 7 i Ikast. Der var plads til en masse ungdomsspillere i hjemmeholdets startopstilling, men også den nyindkøbte angriber Marrony fik sin debut. Den brasilianske angriber havde to gode muligheder for at score. Den ene chance var et godt hovedstød, der snært passerede venstre stolpe, mens den anden mulighed kom efter et godt dybdeløb efterfulgt af en fin afslutning. Han spillede de første 45 minutter, hvorefter han blev erstattet af fredagens målscorer Victor Lind.

I AGF var der også velkendte 3F Superliga-navne som Alexander Munksgaard, Nicolai Poulsen og Dawid Kurminowski blandt de startende spillere. I kampens første 15 minutter blev der begået mange frispark, men ingen rigtige chancer. Som halvlegen skred frem, pressede AGF på, og efter tre gode indlæg fik FCM-defensiven ikke clearet bolden, og Dawid Kurminowski kunne sætte hovedet på bolden, der endte i nettet.

0-2-målet kom i det 42. minut, hvor Alexander Ammitzbøll forlængede et indkast og fordoblede føringen.

I anden halvleg kom FCM bedst fra start, og der skulle kun gå fire minutter, før Aral Simsir lavede en perfekt stikning til Mads Hansen, der lagde en aflevering på tværs af banen til en helt fri Victor Lind, der sparkede bolde forbi målmanden og i mål.

Jared Thompson leverede to suveræne redninger på ti minutter, inden han måtte se sig passeret til 1-3. Den britiske keeper reddede ellers i første omgang, men bolden sprang fra stolpen og ud i fødderne af en AGF’er, der nemt kunne score.

I det 70. minut modtog Kraev et godt indlæg, men hans hovedstød manglede den sidste kvalitet, og Gadegaard i AGF-målet fik hænderne på.

Målet til 2-3 kom efter et godt oplæg fra Oscar Fraulo, der spillede Gustav Christensen inde i boksen. Ved hjælp af en god førsteberøring smadrede han bolden i nettet.

Der faldt ikke yderligere mål, og dermed endte opgøret 2-3 til AGF.

Reserveholdets næste kamp er mod AC Horsens mandag den 20. september kl 13.00 på hjemmebane i Ikast.

FC Midtjylland – AGF 2-3 (0-2)

22′ 0-1 Dawid Kurminowski
42′ 0-2 Alexander Ammitzbøll
49′ 1-2 Victor Lind
67′ 1-3 Emil Vestergaard
91′ 2-3 Gustav Christensen