Førsteholdet

Sommeropstart 2022

På torsdag den 16. juni møder spillerne og staben ind til opstarten på den nye sæson, hvor der venter en træningslejr i Holland og en række testkampe.

14/06/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

51 kampe i 21/22-sæsonen blev afsluttet med en sejr i pokalfinalen, mens det blev til sølvmedaljer i 3F Superliga samt en 3. plads i Europa League-gruppespillet og efterfølgende Conference League på den anden side af nytår.

Herefter har der været en velfortjent ferie til spillerne og staben. De møder ind i Ikast til første træning torsdag den 16. juni, hvor de tager hul på forberedelserne frem mod den kommende sæson. De spillere, som har været afsted på landsholdstjeneste, kommer dog først tilbage senere.

Opstarten byder i første omgang på fysiske tests, træningspas og to planlagte træningskampe.

  • Lørdag den 25. juni kl. 14.00 i Tarm: FC Midtjylland – OB
  • Torsdag den 30. juni kl. 14.00 i Vildbjerg: FC Midtjylland – AaB

Herefter venter en træningslejr den 3.-10. juli i Holland, hvor holdet spiller to træningskampe mod modstandere, som bekræftes senere.

Champions League-kvalifikation og 3F Superliga-start

FCM åbner den nye sæson i 3F Superliga med en hjemmekamp mod Randers fredag den 15. juli kl. 19.00.

Program for grundspillet 22/23

Med andenpladsen i den overståede sæson træder FC Midtjylland ind i 2. runde af Champions League-kvalifikationen i den såkaldte ‘League Path’.

Her er de mulige modstandere AEK Larnaca fra Cypern og Fenerbahce fra Tyrkiet. Der er lodtrækning den 15. juni, og runden afvikles den 19./20. juli med returopgør den 26./27. juli.

Følg med på vores platforme og hold dig opdateret på sommerens program.