Akademiet

Stærk midterforsvarer underskriver akademikontrakt

Den stærke midterforsvarer, Lau Overgaard, skriver under på sin første akademikontrakt.

06/06/24
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Den 15-årige fysisk stærke midterforsvarer, Lau Overgaard, som har en fortid i samarbejdsklubben MorsØ FC, skriver under på sin første akademikontrakt med FC Midtjylland.

En aftale, der både glæder hovedpersonen selv og akademichef Flemming Broe.

Hvad betyder det for dig at skrive under på den her kontrakt?

– Det har altid været drengedrøm at skrive under på den første kontrakt, og derfor er jeg naturligvis både taknemmelig og motiveret for fremtiden her i FC Midtjylland, indleder Lau Overgaard.

Hvad ønsker du at forbedre i dit spil i løbet af de næste år?

– I løbet af de næste år ønsker jeg at forbedre mit spil på kuglen med begge ben og mit fremadrettede forsvarsspil.

Har du nogle drømme/ambitioner længere ude i fremtiden?

– En af mine store drømme er først og fremmest at blive en del af føsteholdet her i FC Midtjylland, komme med på U-landsholdene, senere hen komme til en af de store klubber i udlandet og på det danske A-landshold.

Hvilken professionel fodboldspiller lader du dig inspirere af – og hvorfor?

– Jeg lader mig inspirere af en spiller som Ronald Araújo fra FC Barcelona på grund af hans fysik, defensive færdigheder og dygtige evner i det længere pasningsspil. Det er også nogle af de styrker, jeg ser i mig selv, fortæller Lau Overgaard.

Akademichef Flemming Broe fortæller følgende om Lau Overgaard:

– Lau er en teknisk dygtig midterforsvarer, som er rolig på kuglen og evner at slå gode dybde- og diagonalbolde. Samtidig er han fysisk stærk, både langs jorden og i luften, hvor han besidder et kompetent hovedspil.

– Kombineret med hans seriøsitet omkring sin sport gør, at vi ser utroligt meget frem til at arbejde videre med Lau og er glade for, at han har skrevet under på en kontrakt her i FC Midtjylland, fortæller Flemming Broe.