Førsteholdet

Status på Adam Gabriel

Adam Gabriel måtte udgå med en skade i weekendens kamp mod FC Nordsjælland, og undersøgelser har nu vist, at tjekken har pådraget sig en knæskade. Han forventes tilbage medio februar.

17/11/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Den 22-årige højre back mærkede, at der var noget galt efter et sammenstød i søndagens kamp mod FC Nordsjælland, og efter blot 15 minutter måtte han lade sig udskifte.

Og ikke uden grund. Det viser sig nemlig, at Adam Gabriel har pådraget sig en knæskade, der forventes at holde ham ude indtil medio februar næste år. Dermed misser han årets sidste kampe og store dele af pre-season.

Adam Gabriel, der kom til FCM denne sommer og står noteret for 13 kampe, to mål og to assists, udtaler følgende:

– Desværre har jeg været så uheldig at slå mit knæ i en periode, hvor jeg følte mig i virkelig god form. Sådan er livet, og nu vil jeg arbejde hårdt udenfor banen for at være bedst muligt rustet til et comeback. Jeg håber på at være tilbage, før folk forventer det.

– Det er selvfølgelig altid tungt at blive skadet, og for mig handler det nu om at bevare et positivt mindset. Jeg er begyndt at tage danskundervisning, fordi jeg ønsker at lære hver og en i klubben og byen endnu bedre at kende. For mig kommer tiden op til jul primært til at handle om danskundervisning og hårdt arbejde i fitnesslokalet – og selvfølgelig at støtte drengene i de to sidste kampe, siger Adam Gabriel.

Samtidig sætter tjekken ord på sit indtryk af den klub, han kom til i slutningen af august.

– Efter, jeg var kommet på plads udenfor banen, begyndte jeg at føle mig mere afslappet. Det betød også, at jeg fik flere minutter på banen og udviklede mig dag for dag. Vi har et fantastisk team her i Midtjylland, som har gjort det let for mig at komme ind på holdet. Jeg nyder virkelig at være her.

Vi ønsker Adam Gabriel en god genoptræning og glæder os til at se ham tilbage på banen.