Førsteholdet

Thomasberg: Der venter et spændende og tæt kapløb

Thomas Thomasberg hæfter sig ved flere ting efter den komfortable 3-0-sejr over Vejle.

17/03/24
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

– Vi får en god sejr. Vejle har ikke tabt med mere end ét mål i sæsonen før i dag, og nu slår vi dem med tre. Alligevel kan jeg finde flere ting i vores offensive spil, som både skal og kan være bedre, startede Thomas Thomasberg med at sige, da han skulle vurdere aftenens 3-0-sejr over Vejle.

Særligt i 2. halvleg leverede midtjyderne sprudlende spil, da man udnyttede et 45 minutters langt overtal.

Ikke desto mindre forventer Thomasberg endnu mere af sit hold.

– Jeg savner endnu mere kvalitet og tempo i boldomgangen. Overtallet gjorde, at vi kunne få flyttet endnu flere folk frem og ind i mellemrummene, som kunne ligge og genere. Det skabte 1-0-målet, og det ville jeg gerne have set endnu mere af – særligt da vi spillede 11 mod 11, siger cheftræneren og fortsætter:

– Nu er vi tre hold (FCM, Brøndby og FCK, red.), som har fået rigtig mange point, og der venter et spændende og tæt kapløb i forhold til at være dygtige nok, når de afgørende kampe skal spilles. Man må forvente, at særligt de indbyrdes møder bliver afgørende for, hvor vi ender henne til slut.

Nu venter der en landsholdspause, inden Mesterskabsspillet i 3F Superliga står for døren. Kampprogrammet til de ti mesterskabsafgørende kampe forventes offentliggjort i den kommende uge.

Highlights: FCM 3-0 Vejle