Kampprogram

Thomasberg: Mange kompetencer at gøre brug af

Lyngby har udviklet sig til en svær modstander for FC Midtjylland, men Thomas Thomasberg tror på, at man har fundet takterne, der kommer til at besejre fredagens gæster.

26/10/23
Frits Nielsen
Foto: Daniel Stentz

Artiklen, du kan læse her, er en del af fredagens kampprogram, som du kan anskaffe dig fysisk på MCH Arena før kampstart. Her er der optaktsartikler, statistik, seneste nyt fra akademiet, og så får du et lod i pausekonkurrencen Halftime Hero.

Kampprogram FCM v Lyngby

Fredag gæster Lyngby det midtjyske. En problematisk modstander for FC Midtjylland, der har vundet fire af de seneste ti opgør mod nordsjællænderne – men også tabt lige så mange. Thomas Thomasberg er bevidst om, at ‘De Kongeblå’ har udviklet sig til en notorisk svær modstander.

Spørgsmålet er så, hvordan man løser fredagens opgave og sikrer de tre point?

– Ja, de har udviklet sig til en irriterende modstander for FCM. De har stået kompakt, og de har spillet hårdt i forsvaret. Lyngby er ikke mere et hold, man bare skal regne med at slå, men tværtimod skal have stor respekt for, lyder det fra Thomas Thomasberg.

Han hælder til, at FCM er begyndt at score mål.

– Vi har scoret to mål i hver af de seneste seks opgør. Vi har fire sejre og to uafgjorte, hvor sidstnævnte var i kampe mod Viborg og AGF, som vi havde gode muligheder for at vinde. Pilen peger den rigtige vej, konstaterer Thomasberg, hvis mandskab er ubesejret i otte kampe (ni hvis man medregner straffesparksnederlaget mod Legia Warszawa i Conference League, red.)

Bænken gør en forskel

Ser man tilbage på OB-kampen i mandags, kan man opsummere med følgende tal: 20 afslutninger, heraf 18 i feltet, der udløste masser af målchancer. Samtidig blev OB lukket ned de sidste 30 minutter.

– Vi har arbejdet på det i landsholdspausen. Vi lå tidligere på sæsonen for lavt på nogle af de her statistikker, og det har vi fokuseret på at få ændret. Vores angribere arbejder stenhårdt for holdet, forklarer Thomasberg, som har været tilfreds med de offensive resultater.

Han kunne igen notere sig, at de indskiftere, han sendte på banen i Odense, gjorde en forskel; Franculino, André Rømer, Darío Osorio, Adam Gabriel og Nikolas Dyhr kom ind. FCM fik scoret til 2-1, og OB havde ikke en afslutning på mål den sidste halve time.

– De seneste kampe har vist, at vi har krudt at skyde med fra bænken. Vi har mange forskellige kompetencer at gøre brug af, konstaterer Thomasberg.

Masser af begivenheder fredag

Der venter et program spækket med aktiviteter, når FC Midtjylland fredag aften tager imod Lyngby. Fanzonen åbner kl. 17.00, hvor Ulveshoppen ligeledes slår dørene op.

Kl. 17.30-18.00 kommer der fornemt besøg, når de to Manchester United-legender, Patrice Evra og Park Ji-sung, gæster fanzonen. De to tidligere topspillere har samtidig sørget for en kaffevogn, der serverer gratis drikke til alle fans fra kl. 17.00.

Patrice Evra og Park Ji-sung gæster MCH ARENA

Klokken 19.00 er der kickoff på MCH Arena, hvor der er vigtige point på spil i 3F Superliga. Find info om billetter til kampen nedenfor.

Billetinfo FCM v Lyngby