Førsteholdet

Thomasberg og Mads Bech efter nederlaget

Thomas Thomasberg og Mads Bech Sørensen udtrykker deres skuffelse og utilfredshed efter mandagens nederlag til FC Nordsjælland.

01/04/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Thomas Thomasberg sætter ord på eftermiddagens 2-3-nederlag til FC Nordsjælland:

– Vi er ikke tilfredse med det, vi leverede – og slet ikke offensivt. De muligheder og positioner, vi kom i, rendte ud i ingenting. X antal dødbolde, som ikke blev farlige nok. Man fik en fornemmelse af, at der blev spillet lidt for meget med håndbremsen trukket.

– Faktisk kom vi egentlig fint fra land i 2. halvleg, men kampen blev jo som udgangspunkt afgjort i de efterfølgende par minutter (ved FCN’s to scoringer i det 52.- og 54. minut, red.). Omvendt var vi tæt på at lave et godt comeback; der kunne man mærke, at hver eneste bold og duel betød noget.

– Det var lige ved at vise sig at være nok til at få point med. Jeg var glad for at se os komme med en reaktion, men vi ender med at tabe på hjemmebane på baggrund af den første time.

Comebacket udeblev mod FCN

Også Mads Bech Sørensen udtrykker skuffelse efter kampen. Forsvarsspilleren tager målet til 0-2 på sin kappe:

– I fodbold sker der fejl, og i dag lavede jeg en fejl. Mål er altid afgørende, og selvom jeg godt ved, vi lukker tre ind, scorede vi to, og det skulle normalt gerne være nok til at få minimum ét point.

– Den første time var ikke god nok. Vi var bagud 0-3, og det gjorde det svært. Det skal vi oppe os på, selvom vi kom med det rigtige udtryk den sidste halve time.

Nederlaget var FCM’s første på MCH Arena siden august 2023 og blot det andet i mere end et år. Næste opgør i Mesterskabsspillet er dog på udebane og finder sted søndag den 7. april kl. 18.00 i Aarhus.